Administrerte brukere kan ikke opprettes eller endres

Du kan ikke lenger opprette administrerte profiler for å kontrollere og se hvilke nettsteder en person besøker.

Hvis du allerede har konfigurert en administrert profil, kan du fortsette å bruke den. De nåværende innstillingene dine fungerer fortsatt.

Du kan ikke

• legge til en ny administrert profil
  • flytte en administrert bruker til en vanlig profil
  • endre innstillinger for en administrert profil
  • godkjenne eller avslå nettlesingsforespørsler
  • se aktivitet for administrerte profiler

For å administrere Chrome-opplevelsen for barnet ditt, opprett en konto for barnet med Family Link.

Eksportér bokmerkene dine

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til profilen til den administrerte brukeren.
  3. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  4. Velg Bokmerker etterfulgt av Bokmerkebehandling.
  5. Øverst klikker du på Organiser Mer etterfulgt av Eksportér bokmerker.

Bruk din nåværende administrerte bruker

Du kan bruke den administrerte brukerprofilen du allerede har, på Chrome OS-enheter, for eksempel Chromebook eller Pixelbook.

Finn ut hvilke profiler som administreres
  1. Klikk på knappen med navnet ditt eller personikonet Folk øverst til høyre på datamaskinen.
  2. Klikk på Administrer personer.
  3. Du ser personikonet Folk på administrerte profiler.
Hindre administrerte profiler fra å bytte til kontoer som ikke er administrert

Du kan låse profilen din for å unngå at andre brukere får tilgang til informasjonen din, passordene dine og bokmerkene dine.

1. Åpne Chrome.
  2. Klikk på knappen med navnet ditt øverst til høyre.
  3. Klikk på Avslutt og barnelås.

Du må logge på med Google-passordet ditt for å bytte til profilen din.

For å beskytte personvernet ditt bør du bare dele datamaskinen med folk du stoler på. Med «Avslutt og barnelås» beskyttes personvernet ditt, men barnelås er ikke noe sterkt sikkerhetstiltak mot fremmede.