Er kunnen geen gebruikers met beperkte rechten worden gemaakt of bewerkt

Je kunt geen profiel met beperkte rechten meer maken om de websites die iemand bezoekt, te beheren en te bekijken.

Als je al een profiel met beperkte rechten hebt ingesteld, kun je dit blijven gebruiken. Je huidige instellingen werken nog steeds.

Je kunt het volgende niet meer doen:

• Een nieuw profiel met beperkte rechten toevoegen
  • Een gebruiker met beperkte rechten overzetten naar een gewoon profiel
  • Instellingen voor een profiel met beperkte rechten bewerken
  • Browseverzoeken goedkeuren of afwijzen
  • Activiteit van profielen met beperkte rechten bekijken op chrome.com/manage

Als je de Chrome-functionaliteit voor je kind wilt beheren, kun je een account voor het kind maken via Family Link.

Je bladwijzers exporteren

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar het profiel van de gebruiker met beperkte rechten.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer.
  4. Selecteer Bladwijzers en dan Bladwijzerbeheer.
  5. Klik bovenaan op Organiseren Meer en dan Bladwijzers exporteren.

De huidige gebruiker met beperkte rechten gebruiken

Je kunt je huidige gebruikersprofiel met beperkte rechten alleen gebruiken op een Chrome OS-apparaat, zoals een Chromebook of Pixelbook.

Weten welke profielen beperkte rechten hebben
  1. Klik op je computer rechtsboven op de knop met je naam of op Personen Mensen.
  2. Klik op Mensen beheren.
  3. Voor profielen met beperkte rechten wordt Personen Mensen weergegeven.
Voorkomen dat profielen met beperkte rechten worden overgeschakeld naar een profiel zonder beperkte rechten

Je kunt je profiel vergrendelen om je informatie, wachtwoorden en bladwijzers privé te houden zodat andere gebruikers deze niet kunnen bekijken.

1. Open Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op de knop met je naam.
  3. Klik op Afsluiten en kinderslot.

Je moet inloggen met je Google-wachtwoord om over te schakelen naar je profiel.

Ter bescherming van je privacy moet je je computer alleen delen met mensen die je vertrouwt. Met 'Afsluiten en kinderslot' kun je je privacy beschermen, maar het kinderslot is geen effectieve beveiligingsmaatregel tegen vreemden.