Administrerede brugere kan ikke oprettes eller redigeres

Du kan ikke længere oprette en administreret profil for at kontrollere og se de websites, en bestemt bruger besøger.

Hvis du allerede har oprettet en administreret profil, kan du fortsætte med at bruge den. Dine aktuelle indstillinger fungerer stadig.

Du kan ikke:

• Tilføje en ny administreret profil
  • Skifte indstillinger for en administreret profil
  • Godkende eller afvise browseranmodninger
  • Se aktivitet for administrerede profiler på chrome.com/manage

Hvis du vil administrere Chrome-oplevelsen for dit barn, kan du oprette en konto til barnet med Family Link (kun i USA).

Flyt en administreret bruger til en almindelig profil

Trin 1: Gem bogmærker (valgfrit)

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til den administrerede brugers profil.
  3. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  4. Vælg Bogmærker og dernæst Bogmærkeadministrator.
  5. Øverst skal du klikke på Organiser og dernæst Eksportér bogmærker til HTML-fil.

Trin 2: Slet den administrerede profil

1. Gå til administratorens profil.
  2. Klik på knappen med dit navn øverst til højre.
  3. Klik på Administrer personer.
  4. Hold markøren over den administrerede brugers profil.
  5. Klik på Mere Mere og dernæst Fjern denne person.
  6. Bekræft ved at klikke på Fjern denne person.

Trin 3: Opret en almindelig profil

1. Klik på Tilføj person.
  2. Vælg et billede, og indtast et navn.
  3. Klik på Gem.

Trin 4: Tilføj bogmærker (valgfrit)

1. Klik på Mere Mere øverst til højre i den nye profil.
  2. Vælg Bogmærker og dernæst Importér bogmærker og indstillinger.
  3. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke i rullemenuen.
  4. Vælg muligheden Vælg fil.
  5. Find og vælg din fil fra Trin 1.
  6. Klik på Udfør. Bogmærkerne vises på bogmærkelinjen.

Brug din nuværende administrerede bruger

Se, hvilke profiler der administreres
  1. Klik på knappen med dit navn eller Personer Personer øverst til højre på din computer.
  2. Klik på Administrer personer.
  3. Hvis en profil administreres, vises ikonet Personer Personer.
Undgå, at en administreret profil skifter til en ikke-administreret profil

Du kan låse din profil, så andre ikke kan se dine oplysninger, adgangskoder og bogmærker.

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på knappen med dit navn øverst til højre.
  3. Klik på Afslut, og aktivér børnesikring.

Hvis du vil skifte til din profil, skal du logge ind med din Google-adgangskode.

Beskyt dine personlige oplysninger ved kun at dele din computer med dem, du har tillid til. Funktionen "Afslut, og aktivér børnesikring" er med til at beskytte dine personlige oplysninger, men den beskytter ikke mod angreb fra andre brugere.