Administrerede brugere kan ikke oprettes eller redigeres

Du kan ikke længere oprette en administreret profil for at kontrollere og se de websites, en bestemt bruger besøger.

Hvis du allerede har oprettet en administreret profil, kan du fortsætte med at bruge den. Dine aktuelle indstillinger fungerer stadig.

Du kan ikke:

• Tilføje en ny administreret profil
  • Flytte en administreret bruger til en almindelig profil
  • Skifte indstillinger for en administreret profil
  • Godkende eller afvise browseranmodninger
  • Se aktivitet for administrerede profiler på chrome.com/manage

Hvis du vil administrere Chrome-oplevelsen for dit barn, kan du oprette en konto til barnet med Family Link.

Eksportér dine bogmærker

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til den administrerede brugers profil.
  3. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  4. Vælg Bogmærker og dernæst Bogmærkeadministrator.
  5. Øverst skal du klikke på Organiser Mere og dernæst Eksportér bogmærker.

Brug din nuværende administrerede bruger

Du kan kun bruge din nuværende administrerede brugerprofil på en Chrome OS-enhed som f.eks. en Chromebook eller Pixelbook.

Se, hvilke profiler der administreres
  1. På din computer skal du klikke på knappen med dit navn eller Personer Personer øverst til højre.
  2. Klik på Administrer personer.
  3. Hvis en profil administreres, vises ikonet Personer Personer.
Undgå, at en administreret profil skifter til en ikke-administreret profil

Du kan låse din profil, så andre ikke kan se dine oplysninger, adgangskoder og bogmærker.

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på knappen med dit navn øverst til højre.
  3. Klik på Afslut, og aktivér børnesikring.

Hvis du vil skifte til din profil, skal du logge ind med din Google-adgangskode.

Du kan beskytte dit privatliv ved at dele din computer med personer, du har tillid til. Funktionen "Afslut, og aktivér børnesikring" er med til at beskytte dine personlige oplysninger, men den beskytter ikke mod angreb fra andre brugere.