Återställ webbläsarinställningarna

Med Google Chrome kan du återställa dina webbläsarinställningar med ett enda klick. Ibland kan program som du installerar ändra dina Chrome-inställningar utan att du vet om det. Det kanske dyker upp nya tillägg eller verktygsfält eller en annan sökmotor. Om du återställer webbläsarinställningarna blir du av med oönskade ändringar som gjorts vid installationen av andra program. Dina sparade bokmärken och lösenord kommer däremot inte att raderas eller ändras.

Återställa webbläsarinställningarna

1. Klicka på Chrome-menyn i övre högra hörnet av webbläsarfönstret. Chrome menu
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka på Visa avancerade inställningar längst ned.
  4. Klicka på Återställ inställningarna under Återställ inställningarna.
  5. I dialogrutan som visas klickar du på Återställ.

Obs! När kryssrutan "Hjälp oss att förbättra Google Chrome genom att rapportera dina aktuella inställningar" är markerad skickas dina Chrome-inställningar till Google anonymt. Om du rapporterar dina inställningar till oss kan vi analysera trender och arbeta för att förhindra att oönskade inställningsändringar sker i framtiden.

Inställningar som ändras

Om du fortfarande har problem kan du ha ett program som uppdaterar dina Google Chrome-inställningar installerat i operativsystemet. Läs mer om program som orsakar oönskade inställningsändringar