Återställ webbläsarinställningarna

Med Google Chrome kan du återställa dina webbläsarinställningar med ett enda klick. Ibland kan program som du installerar ändra dina Chrome-inställningar utan att du vet om det. Det kan ha hänt om du ser extra tillägg och verktygsfält eller en annan sökmotor. Om du återställer dina webbläsarinställningar återställs oönskade ändringar som har uppstått när du har installerat andra program. Dina sparade bokmärken och lösenord kommer däremot inte att raderas eller ändras.

Återställ webbläsarinställningarna:

1. Klicka på Chrome-menyn Chrome menu i webbläsarens verktygsfält.
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka på Visa avancerade inställningar och leta reda på avsnittet Återställ webbläsarinställningarna.
  4. Klicka på Återställ webbläsarinställningarna.
  5. I dialogrutan som visas klickar du på Återställ. Obs! När kryssrutan Hjälp oss att förbättra Google Chrome genom att rapportera dina aktuella inställningar väljs skickas dina Chrome-inställningar till Google anonymt. Om du rapporterar dina inställningar till oss kan vi analysera trender och arbeta för att förhindra att oönskade inställningsändringar sker i framtiden.

När du återställer webbläsarinställningarna påverkas följande inställningar:

Om du fortfarande har problem kan du ha ett program som uppdaterar dina Google Chrome-inställningar installerat i operativsystemet. Läs mer om program som orsakar oönskade inställningsändringar