Återställa inställningarna för webbläsaren Chrome

Du kan när som helst återställa webbläsarinställningarna i Chrome. Det kan du behöva göra om appar eller tillägg som du har installerat har ändrat inställningarna utan din vetskap. Dina sparade bokmärken och lösenord kommer inte att raderas eller ändras.Dina sparade bokmärken och lösenord kommer inte att raderas eller ändras.

1. Öppna Chrome.
  2. Klicka på Chrome-menyn Chrome menu högst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Visa avancerade inställningar längst ned.
  5. Klicka på Återställ inställningarna under Återställ inställningarna.
  6. I rutan som visas klickar du på Återställ.

De här stegen innebär inte en fullständig återställning. Till exempel raderas inte inställningarna för teckensnitt och tillgänglighet. Om du vill radera alla inställningar fullständigt skapar du en ny användarprofil.

Det här ändras vid en återställning

Följande inställningar ändras tillbaka till standardinställningarna:

Det är bara inställningarna i Chrome-profilen som du är inloggad med som återställs. De nya inställningarna synkroniseras med alla inloggade konton i Chrome.

Felsöka problem med återställningen

Om inställningsmenyn inte öppnas eller inte finns där kan det bero på ett problem i Chrome. Åtgärda problemet genom att avinstallera Chrome och sedan ladda ned Chrome igen från google.com/chrome och återinstallera webbläsaren.

Om du fortfarande har problem kan du ha installerat ett program som ändrar dina inställningar i Google Chrome. Läs mer om program som orsakar oönskade inställningsändringar.