Tilbakestill Chrome-innstillingene til standard

Du kan når som helst gjenopprette nettleserinnstillingene dine i Chrome. Det kan hende du må gjøre dette hvis apper eller utvidelser du har installert, har endret innstillingene dine uten at du har vært klar over det. Bokmerkene og passordene dine blir ikke slettet eller endret.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Velg Tilbakestill innstillinger og såTilbakestill innstillingene til fabrikkstandard og så Tilbakestill innstillinger.

Denne fremgangsmåten tilbakestiller ikke alt. Innstillinger for skrifttyper eller tilgjengelighet slettes for eksempel ikke. For å opprette en ny brukerprofil, legg til en ny bruker i Chrome.

Hva endres når du gjenoppretter innstillingene?

I Chrome-profilen din blir disse innstillingene tilbakestilt til standard på alle enheter hvor du er pålogget:

Feilsøk tilbakestillingsproblemer

Innstillingsmenyen mangler eller vil ikke åpne seg

Hvis innstillingsmenyen ikke åpnes eller ikke er der, kan det være et problem med Chrome. For å løse problemet, avinstaller Chrome, last ned Chrome på nytt fra google.com/chrome, og installer den igjen.

Hvis du fortsatt har problemer, kan det hende du har et program installert som endrer Google Chrome-innstillingene dine. Finn ut mer om programmer som forårsaker uønskede endringer i innstillingene.

Chrome har tilbakestilt nettleserinnstillingene dine

Av og til kan programmer du installerer, endre Chrome-innstillingene uten at du er klar over det. For sikkerhets skyld sjekker nettleseren om innstillingene dine er endret, hver gang du starter Chrome. Hvis Chrome oppdager at noe er galt i innstillingene, brukes de opprinnelige innstillingene automatisk.

Innstillinger som automatisk blir tilbakestilt:

• Standard søkemotor
  • Startside
  • Oppstartssider
  • Faner som er festet
  • Utvidelser

Chrome tilbakestiller innstillingene selv om du ikke er logget på nettleseren. Hvis du er logget på Chrome, ser du fortsatt de vanlige innstillingene dine.