Chromen selainasetusten palauttaminen

Voit palauttaa Chromen selainasetukset milloin vain. Tämä saattaa olla tarpeen, jos lataamasi sovellukset tai laajennukset ovat muuttaneet asetuksia tietämättäsi. Tallennettuja kirjanmerkkejä tai salasanoja ei tyhjennetä tai muuteta.

1. Avaa Chrome.
  2. Valitse oikeassa yläkulmassa oleva Chrome-valikko Chrome menu.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse sivun alaosassa Näytä lisäasetukset.
  5. Valitse Asetusten palauttaminen ‑kohdan alta Asetusten palauttaminen.
  6. Valitse vahvistusikkunassa Tyhjennä.

Selainasetuksia ei tyhjennetä täysin näiden toimien seurauksena. Esimerkiksi kirjasin- ja käytettävyysasetukset jäävät voimaan. Luo uusi käyttäjäprofiili, jos haluat tyhjentää kaikki asetukset kokonaan.

Mihin kaikkeen palauttaminen vaikuttaa

Seuraavat asetukset palautetaan oletusarvoonsa:

Vain Chromeen sisäänkirjautuneen profiilin asetukset palautetaan. Uudet asetukset synkronoidaan kaikkien Chromeen sisäänkirjautuneiden tilien kanssa.

Palauttamisongelmien vianmääritys

Jos asetusvalikko ei avaudu tai ole näkyvissä, Chromessa voi olla vikaa. Korjaa ongelma poistamalla Chrome, lataamalla se uudelleen osoitteesta google.com/chrome ja asentamalla se uudelleen.

Jos ongelmat jatkuvat, laitteellesi on ehkä asennettu ohjelma, joka muuttaa Google Chromen asetuksia. Lisätietoja ohjelmista, jotka aiheuttavat ei-toivottuja asetusten muutoksia