Nollaa selainasetukset

Google Chromessa voit nollata selaimen asetukset nopeasti yhdellä klikkauksella. Joissain tapauksissa asentamasi ohjelmat saattavat muuttaa Chrome-asetuksia tietämättäsi. Sinulle saatetaan näyttää ylimääräisiä laajennuksia, työkalupalkkeja tai eri hakukone. Kun nollaat selainasetuksesi, tahtomattasi tehdyt muutokset poistetaan. Tallentamiasi kirjanmerkkejä ja salasanoja ei kuitenkaan tyhjennetä tai muuteta.

Selainasetuksien nollaaminen

1. Klikkaa selainikkunan oikean yläkulman Chrome-valikkokuvaketta. Chrome menu
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse sivun alaosassa Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Nollaa selainasetukset -kohdassa Nollaa selainasetukset.
  5. Valitse vahvistusikkunassa Tyhjennä.

Huomaa: Jos Auta parantamaan Google Chromea ilmoittamalla nykyiset asetukset -valintaruutu on valittuna, lähetät nimettömästi Googlelle Chrome-asetuksesi. Näiden asetusten ilmoittaminen auttaa meitä analysoimaan trendejä ja estämään ei-toivottuja asetusten muutoksia tulevaisuudessa.

Muutettavat asetukset

Jos ongelmat jatkuvat, sinulla saattaa olla käyttöjärjestelmääsi asennettu ohjelma, joka päivittää Google Chrome -asetuksiasi. Lisätietoa ohjelmista, jotka aiheuttavat ei-toivottuja asetusten muutoksia.