Selainasetuksien nollaaminen

Google Chromessa voit nollata selaimen asetukset nopeasti yhdellä klikkauksella. Joissain tapauksissa asentamasi ohjelmat saattavat muuttaa Chrome-asetuksia tietämättäsi. Saatat nähdä ylimääräisiä laajennuksia ja työkalupalkkeja tai eri hakukoneen. Selaimen asetusten nollaus nollaa muiden ohjelmien asentamisesta johtuvat muutokset. Tallentamiasi kirjanmerkkejä ja salasanoja ei kuitenkaan tyhjennetä tai muuteta.

Selainasetuksien nollaaminen:

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome menu Chrome-valikkoa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Näytä lisäasetukset ja etsi Selainasetuksien nollaaminen -osio.
  4. Valitse Selainasetuksien nollaaminen.
  5. Valitse vahvistusikkunassa Tyhjennä. Huomaa: Jos Auta parantamaan Google Chromea ilmoittamalla nykyiset asetukset -valintaruutu on valittuna, lähetät nimettömästi Googlelle Chrome-asetuksesi. Näiden asetusten ilmoittaminen auttaa meitä analysoimaan trendejä ja estämään ei-toivottuja asetusten muutoksia tulevaisuudessa.

Selainasetuksien nollaaminen vaikuttaa seuraaviin asetuksiin:

Jos ongelmat jatkuvat, sinulla saattaa olla käyttöjärjestelmääsi asennettu ohjelma, joka päivittää Google Chrome -asetuksiasi. Lisätietoa ohjelmista, jotka aiheuttavat ei-toivottuja asetusten muutoksia.