Sådan gendanner du standardindstillingerne i Chrome

Du kan til enhver tid gendanne dine browserindstillinger i Chrome. Det kan være nødvendigt at gøre dette, hvis de apps og udvidelser, du har installeret, har ændret dine indstillinger uden dit kendskab. Dine gemte bogmærker og adgangskoder bliver ikke ryddet eller ændret.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Nulstil indstillinger og derefter Gendan indstillinger til deres oprindelige standardkonfiguration og derefter Nulstil indstillinger.

Disse trin giver dig ikke en fuldstændig nulstilling. Nogle indstillinger, såsom skrifttype eller tilgængelighed, slettes f.eks. ikke. For at oprette en ny brugerprofil skal du tilføje en ny bruger i Chrome.

Hvad der ændres, når du gendanner dine indstillinger

På din Chrome-profil ændres følgende indstillinger til standardindstillingerne på alle enheder, hvor du er logget ind:

Find og løs problemer med nulstilling

Menuen Indstillinger mangler eller vil ikke åbne

Hvis menuen Indstillinger ikke åbnes eller ikke vises, er der muligvis et problem med Chrome. Du kan løse dette ved at afinstallere Chrome, downloade Chrome igen via google.com/chrome og derefter geninstallere browseren.

Hvis du stadig oplever problemer, har du muligvis installeret et program, der ændrer dine Google Chrome-indstillinger. Få flere oplysninger om programmer, der forårsager uønskede ændringer af indstillinger.

Chrome har nulstillet mine browserindstillinger

I nogle tilfælde kan programmer, du installerer, ændre dine Chrome-indstillinger, uden dit kendskab. Browseren kontrollerer, om dine indstillinger er blevet ændret, hver gang du starter Chrome, for at beskytte dig. Hvis Chrome opdager, at der er noget galt med dine indstillinger, går den automatisk tilbage til de oprindelige indstillinger.

Indstillinger, der muligvis nulstilles automatisk:

• Standardsøgemaskine
  • Startside
  • Opstartssider
  • Fastgjorte faner
  • Udvidelser

Chrome nulstiller dine indstillinger, hvis du ikke er logget ind på Chrome. Dine sædvanlige indstillinger vises stadig, når du er logget ind på Chrome.