Restablir la configuració predeterminada de Chrome

Podeu restablir la configuració del navegador a Chrome en qualsevol moment. És possible que ho hàgiu de fer si les aplicacions o les extensions que heu instal·lat us han canviat la configuració sense el vostre coneixement. Les adreces d'interès i les contrasenyes que hàgiu desat no s'esborraran ni es modificaran.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Seleccioneu Restableix la configuració i, a continuació, Restableix la configuració als valors predeterminats originals i, a continuació, Restableix la configuració.

Amb aquests passos, no es restablirà tota la configuració. Per exemple, hi ha opcions de configuració que no se suprimiran, com ara els tipus de lletra o la configuració d'accessibilitat. Per crear un perfil d'usuari, afegiu un usuari nou a Chrome.

Què canvia quan es restaura la configuració

Al perfil de Chrome, les següents opcions de configuració predeterminades es restabliran en tots els dispositius en què tingueu la sessió iniciada:

Resoldre problemes relacionats amb el restabliment

El menú de configuració no s'obre o no es mostra

Si el menú de configuració no s'obre o no es mostra, és possible que Chrome tingui un problema. Per solucionar-lo, desinstal·leu Chrome, torneu a baixar-lo de la pàgina google.com/chrome i, a continuació, instal·leu-lo de nou.

Si continueu tenint problemes, és possible que tingueu un programa instal·lat que us estigui canviant la configuració de Google Chrome. Obteniu més informació sobre els programes que provoquen canvis no desitjats a la configuració.

Chrome ha restablert la configuració del navegador

De vegades, els programes que instal·leu poden canviar la configuració de Chrome sense que us n'assabenteu. Per a la vostra seguretat, el navegador comprova si la configuració s'ha modificat cada vegada que inicieu Chrome. Si Chrome detecta que hi ha algun problema, restablirà automàticament la configuració original.

Opcions de configuració que es podrien restablir automàticament:

• motor de cerca predeterminat
  • pàgina d'inici
  • Pàgines d'arrencada
  • Pestanyes fixades
  • extensions

Chrome restablirà la configuració si no hi heu iniciat la sessió. Si l'heu iniciada, se us continuarà mostrant la configuració habitual.