Chrome Frame verwijderen

Deze melding wordt weergegeven omdat u een website heeft bekeken met Google Chrome Frame. Chrome Frame wordt beëindigd, dus als u de site correct wilt blijven weergeven, zou u Chrome Frame moeten verwijderen en moeten upgraden naar een moderne browser (als u dat nog niet heeft gedaan).

Google Chrome Frame verwijderen:

Windows XP:

1. Selecteer Start > Configuratiescherm.
  2. Dubbelklik op Software.
  3. Selecteer Google Chrome Frame.
  4. Klik op Verwijderen

Windows 7/Vista

1. Selecteer Start > Configuratiescherm.
  2. Klik op Een programma verwijderen.
  3. Selecteer Google Chrome Frame.
  4. Klik op Verwijderen.

Upgraden naar een moderne browser:

• Ga naar whatbrowser.org en kies een browser. Als u een browser via deze site downloadt, installeert u de nieuwste versie van de browser die u kiest.