Cast en Chrome-fane på TV-en

Du kan bruke en Chromecast-enhet til å vise en Chrome-fane eller skjermen din på TV-en.

Du kan vise det meste av nettinnhold. Noen programtillegg fungerer ikke, for eksempel Silverlight, QuickTime og VLC.

For å vise Chrome på TV-en må disse kravene være oppfylt:

Cast faner fra Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på MerMer etterfulgt av Cast øverst til høyre.
  3. Velg Chromecast-enheten du vil se innholdet på.
    • Hvis du allerede bruker Chromecast-enheten, erstatter innholdet ditt det som vises på TV-en din.
  4. Når du er ferdig, klikker du på Cast Cast etterfulgt av Stopp til høyre for adressefeltet.

Dette ser du i Chrome

• Når fanen vises på en TV, ser du Skjerm Skjerm.
  • Til høyre for adressefeltet, ved siden av utvidelsene dine, ser du Aktiv cast Active cast extension.

For å bruke en snarvei i Chrome, legg til Cast-knappen.

Cast videoer og medier

1. Klikk på Cast Cast i videoen eller mediet du ser på.
  2. Du ser videoen eller bildene på datamaskinen og på TV-en, men du hører bare lyd på TV-en. Lyden fra andre faner og apper spilles fremdeles av på datamaskinen.

Cast dataskjermen

Du kan vise hele dataskjermen ved å bruke Chrome på Mac, Windows og Chromebook.

Merk: For å høre lyd på TV-en, bruk en Windows-datamaskin.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer etterfulgt av Cast øverst til høyre.
  3. Klikk på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av «Cast til» øverst.
  4. Klikk på Cast skrivebordet.
  5. Velg Chromecast-enheten du vil se innholdet på.

Cast musikk og videoer fra datamaskinen din

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer etterfulgt av Cast øverst til høyre.
  3. Klikk på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av «Cast til» øverst.
  4. Klikk på Cast fil under «Strøm video- eller lydfiler».
  5. Velg en fil.
  6. Velg Chromecast-enheten du vil at filen skal spilles på.