Casting fra Chrome til TV-en

Bruk PC-en og Chromecast-enheten din til å vise en Chrome-fane, eller hele skjermen på TV-en din.

Du kan caste det meste av nettinnhold. Noen programtillegg fungerer ikke, for eksempel Silverlight, QuickTime og VLC.

Dette trenger du for å vise Chrome på TV-en:

Cast faner fra Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Lagre og del og så Cast….
  3. Velg Chromecast-enheten du vil bruke.
    • Hvis Chromecasten allerede er i bruk, erstattes det nåværende innholdet.
  4. For å avslutte castingen, gå til høyre side av adressefeltet og velg Cast  og såStopp casting.

Tips: På Chromecast-kompatible nettsteder kan du caste direkte fra medieavspilleren.

Dette finner du i Chrome

• Når du caster en fane til en TV, vises et visningsikon Skjerm på fanen.
  • Når det finnes en aktiv castingøkt, vises ikonet for at casting er tilkoblet , til høyre for adressefeltet ved siden av utvidelsene dine.

For å bruke en snarvei i Chrome, legg til Cast-knappen.

Tips: Videoene eller bildene du caster, vises på datamaskinen og TV-en, men lyden spilles bare av på TV-en. Lyd for andre faner og apper spilles fortsatt av på datamaskinen.

Cast dataskjermen

Du kan vise hele dataskjermen med Chrome på Mac, Windows eller Chrome OS.

Viktig: Når du caster skjermen, kan lyden spilles av på datamaskinen. For å spille av lyden på TV-en i stedet, må du caste fanen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Lagre og del og så Cast….
  3. Velg Kilder og så Cast skjerm.
  4. Velg Chromecast-enheten du vil caste skjermen på.

Cast musikk og videoer fra datamaskinen din

1. Åpne Chrome.
  2. Åpne filen du vil caste, på en Chrome-fane.
  3. Dra og slipp filen på en Chrome-fane, eller bruk en hurtigtast:
    • Windows: Ctrl + O
    • Mac: Kommando + O
  4. Øverst til høyre velger du Mer Mer og såLagre og del og så Cast….
  5. Velg den Chromecast-kompatible enheten du vil bruke.