Cast en Chrome-fane til dit fjernsyn

Du kan bruge en Chromecast-enhed til at se en Chrome-fane eller indholdet på din skærm på dit fjernsyn.

Det meste webindhold kan castes til dit fjernsyn. Nogle plugins fungerer dog ikke, f.eks. Silverlight, QuickTime og VLC.

Bemærk! Du kan ikke se faner eller indhold på din skærm via Chrome på iPhones og iPads.

Cast videoer og medier

Klik på Cast Cast på den video eller det medie, der afspilles på din enhed. Du kan f.eks. se, hvordan du caster fra YouTube.