Emetre una pestanya de Chrome al televisor

Podeu utilitzar un dispositiu Chromecast per mostrar una pestanya de Chrome o la vostra pantalla al televisor.

Podeu mostrar la major part del contingut web, però alguns connectors no funcionen, com ara Silverlight, QuickTime i VLC.

Per mostrar Chrome al televisor, necessiteu el següent:

Emetre una pestanya des de Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Emet.
  3. Trieu el dispositiu Chromecast en què vulgueu veure el contingut.
    • Si ja esteu utilitzant el dispositiu Chromecast, el contingut substituirà el que hi ha al televisor.
  4. Quan acabeu, feu clic a Emet Emet i, a continuació, Atura, a la dreta de la barra d'adreces.

Què veureu a Chrome

• Quan s'estigui mostrant una pestanya en un televisor, veureu Pantalla Pantalla.
  • A la dreta de la barra d'adreces, al costat de les extensions, veureu Emissió activa Active cast extension.

Per utilitzar una drecera a Chrome, afegiu el botó d'emetre.

Emetre vídeos i contingut multimèdia

1. Al vídeo o al contingut multimèdia que estigueu mirant, feu clic a Emet Emet.
  2. Veureu el vídeo o les imatges a l'ordinador i al televisor, però només sentireu l'àudio al televisor. L'àudio d'altres pestanyes i aplicacions es continuarà reproduint a l'ordinador.

Emetre la pantalla de l'ordinador

Podeu mostrar la pantalla completa de l'ordinador utilitzant Chrome als dispositius Mac, Windows i Chromebook.

Nota: per sentir l'àudio al televisor, utilitzeu un ordinador Windows.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Emet.
  3. A la part superior, al costat de l'opció "Emet a", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Feu clic a Emet l'escriptori.
  5. Trieu el dispositiu Chromecast en què vulgueu veure el contingut.

Emetre música i vídeos des de l'ordinador

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Emet.
  3. A la part superior, al costat de l'opció "Emet a", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. A "Reprodueix un fitxer de vídeo o d'àudio en temps real", feu clic a Emet el fitxer.
  5. Seleccioneu un fitxer.
  6. Trieu el dispositiu Chromecast on vulgueu que es reprodueixi el fitxer.

Articles relacionats