Använda aviseringar

Du kan konfigurera Chrome så att du får aviseringar från webbplatser, appar och tillägg, till exempel påminnelser om möten.

Läs mer om hur du blockerar eller tillåter popup-fönster om sådana fönster eller annonser öppnas.

Inga aviseringar visas i Chrome på iPhone eller iPad. Om du får aviseringar från Chrome kan du ha aktiverat popupfönster.

Så här inaktiverar du popupfönster:

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Innehållsinställningar följt av Blockera popup-fönster.
  4. Inaktivera Blockera popup-fönster.