Aktivera eller inaktivera aviseringar

Du kan konfigurera Chrome så att du får aviseringar från webbplatser, appar och tillägg, till exempel påminnelser om möten.

Så här fungerar aviseringar

Som standard får du ett meddelande i Chrome när en webbplats, en app eller ett tillägg försöker skicka aviseringar. Du kan när som helst ändra den här inställningen.

Om du surfar i inkognitoläge visas inga aviseringar.

Tillåta eller blockera aviseringar från alla webbplatser

1. Öppna appen Chrome Chrome på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Inställningar.
  3. Tryck på Inställningar för webbplatsen följt av Aviseringar.
  4. Aktivera eller inaktivera inställningen högst upp.

Tillåta eller blockera aviseringar från vissa webbplatser

1. Öppna appen Chrome Chrome på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Besök webbplatsen som du inte vill få aviseringar från.
  3. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Information Information.
  4. Tryck på Inställningar för webbplatsen följt av Aviseringar.
    • Om inställningen inte visas här kan webbplatsen inte skicka aviseringar.
  5. Välj Tillåt eller Blockera.