Aktivera eller inaktivera aviseringar

Du kan konfigurera Chrome så att du får aviseringar från webbplatser, appar och tillägg, till exempel påminnelser om möten.

Så här fungerar aviseringar

Som standard får du ett meddelande i Chrome när en webbplats, en app eller ett tillägg försöker skicka aviseringar. Du kan när som helst ändra den här inställningen.

Om du surfar i inkognitoläge visas inga aviseringar.

Tillåta eller blockera aviseringar från alla webbplatser

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger och sedan Inställningar.
  3. Klicka på Avancerat längst ned.
  4. Klicka på Innehållsinställningar under Sekretess och säkerhet.
  5. Klicka på Aviseringar
  6. Välj om du vill blockera eller tillåta aviseringar:
    • Blockera alla: Inaktivera Fråga innan något skickas.
    • Blockera en webbplats: Klicka på Lägg till bredvid Blockera. Ange webbplatsen och klicka på Lägg till.
    • Tillåta en webbplats: Klicka på Lägg till bredvid Tillåt. Ange webbplatsen och klicka på Lägg till.