Slå varsler på eller av

Du kan konfigurere Chrome til å vise varsler, for eksempel påminnelser om møter, fra nettsteder, apper eller utvidelser.

Sånn fungerer varsler

Som standard gir Chrome deg beskjed når nettsteder, apper eller utvidelser vil sende deg varsler. Du kan når som helst forandre denne innstillingen.

Hvis du bruker nettleseren i inkognitomodus, får du ikke varsler.

Tillat eller blokkér varsler fra alle nettsteder

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Under «Personvern og sikkerhet» klikker du på Nettstedsinnstillinger.
  5. Klikk på Varsler
  6. Velg om du vil blokkere eller tillate varsler:
    • Blokkér alle: Slå av Spør før noe sendes.
    • Blokkér et nettsted: Klikk på Legg til ved siden av «Blokkér». Skriv inn nettstedet, og klikk på Legg til.
    • Tillat et nettsted: Klikk på Legg til ved siden av «Tillat». Skriv inn nettstedet, og klikk på Legg til.