Meldingen in- of uitschakelen

U kunt Chrome instellen zodat u meldingen ontvangt (bijvoorbeeld herinneringen voor vergaderingen) van websites, apps en extensies.

Hoe meldingen werken

Chrome meldt u standaard wanneer een website, app of extensie meldingen naar u wil verzenden. U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen.

Als u browst in de incognitomodus, ontvangt u geen meldingen.

Meldingen van alle sites toestaan of blokkeren

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Instellingen voor content.
  5. Klik op Meldingen
  6. Geef aan of u meldingen wilt blokkeren of toestaan:
    • Alles blokkeren: Schakel Vragen vóór verzenden uit.
    • Een site blokkeren: Klik naast Blokkeren op Toevoegen. Geef de site op en klik op Toevoegen.
    • Een site toestaan: Klik naast Toestaan op Toevoegen. Geef de site op en klik op Toevoegen.
You can also block any sites, apps, and extensions that already have permission to send you notifications. Just click Manage exceptions.

Alle meldingen verwijderen

Chromebook

Klik op het meldingsgedeelte (naast de klok). Als u onlangs meldingen heeft ontvangen, wordt een getal (zoals 1 of 2) weergegeven. Heeft u onlangs geen meldingen ontvangen, dan wordt 'Geen meldingen' Meldingen weergegeven.

• Als u een melding wilt verwijderen, klikt u in de rechterbovenhoek van de melding op Verwijderen Verwijderen.
  • Klik op 'Alles wissen' Clear all or Dismiss notifications om alle meldingen te verwijderen.

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.