Brug notifikationer til at få underretninger

Du kan konfigurere Chrome, så du modtager notifikationer, f.eks. mødepåmindelser, fra websites, apps og udvidelser.

Hvis du får vist pop op-vinduer eller annoncer, kan du se, hvordan du blokerer eller tillader pop op-vinduer.

Sådan fungerer notifikationer

Chrome advarer dig som standard, når et website, en app eller en udvidelse anmoder om at sende dig notifikationer. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling.

Når du besøger websites med påtrængende eller vildledende notifikationer, blokerer Chrome automatisk notifikationer og anbefaler, at du fortsætter med at blokere disse notifikationer.

Hvis du bruger privat browsing, modtager du ingen notifikationer.

Tillad eller bloker notifikationer fra alle websites

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Websiteindstillinger og så Notifikationer.
  4. Aktivér eller deaktiver indstillingen øverst på skærmen.
    • Hvis du vil tillade lydløse notifikationsprompts, kan du trykke på Få lydløse meddelelser (dette sørger for, at dine notifikationsprompts ikke forstyrrer dig). På denne måde undgår du at blive forstyrret af notifikationer. Et website kan stadig bede dig om at tillade notifikationer, men der vises ikke en pop op-meddelelse. Der vises i stedet kun en meddelelse under adresselinjen. Du kan administrere adgangen ved at klikke på Indstillinger Indstillinger.

Tips!

• Hvis du tillader notifikationer for et website, som Chrome har markeret som krænkende eller vildledende, kan Chrome blokere disse notifikationer og kræve, at websitet anmoder om din tilladelse igen. Du kan ændre indstillingen, så du får notifikationer.
  • Chrome vil fra tid til anden minde dig om at gennemgå dine notifikationstilladelser.

Tillad eller bloker notifikationer fra et bestemt website

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til det website, du vil ændre notifikationer for.
  3. Til venstre for adresselinjen skal du trykke på Sideoplysninger Default (Secure) og derefter Tilladelser.
    • Hvis der åbnes en menu: Vælg den indstilling, du vil ændre.
    • Hvis der ikke åbnes en menu: Tilladelserne følger de oprindelige indstillinger.
Løs problemer med notifikationer
Hvis du gerne vil modtage notifikationer fra et website, men du ikke får dem:
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til det website, du vil have notifikationer fra.
  3. Tryk på Sideoplysninger Default (Secure) og derefterTilladelserog derefter Notifikationer.
  4. Slå Notifikationer til eller fra.
  5. Vælg Tillad i rullemenuen ud for "Notifikationer".

Tip! Når Chrome vurderer, at et website er forstyrrende, fjerner Chrome muligvis automatisk websitets tilladelse til at sende notifikationer. Næste gang du går til websitet, fortæller Chrome dig, at notifikationer for websitet er blokeret. Du kan fortryde dette ved at gå til websitet, klikke på Notifikationer blokeres og genaktivere notifikationer i den pågældende meddelelse.

Deaktiver pop op-vinduer

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Tilladelser og derefter Pop op-vinduer og omdirigeringer.
  4. Deaktiver Pop op-vinduer og omdirigeringer.