Brug notifikationer til at få underretninger

Du kan konfigurere Chrome, så du modtager notifikationer, f.eks. mødepåmindelser, fra websites, apps og udvidelser.

Hvis du får vist pop op-vinduer eller annoncer, kan du se, hvordan du blokerer eller tillader pop op-vinduer.

Sådan fungerer notifikationer

Chrome advarer dig som standard, når et website, en app eller en udvidelse anmoder om at sende dig notifikationer. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling.

Når du besøger websites med påtrængende eller vildledende notifikationer, blokerer Chrome automatisk notifikationer og anbefaler, at du fortsætter med at blokere disse notifikationer.

Hvis du er på nettet i inkognitotilstand, modtager du ingen notifikationer.

Skift standardindstillinger for notifikationer

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Indstillinger for websites under "Sikkerhed og privatliv".
  4. Klik på Notifikationer.
  5. Vælg den mulighed, du vil angive som standardindstilling.
    • Bloker et website:
      1. Klik på Tilføj ud for "Har ikke tilladelse til at sende notifikationer".
      2. Angiv websitets adresse.
      3. Klik på Tilføj.
    • Tillad et website:
      1. Klik på Tilføj ud for "Har tilladelse til at sende notifikationer".
      2. Angiv websitets adresse.
      3. Klik på Tilføj.
    • Tillad lydløse notifikationer (forhindrer, at du bliver forstyrret af notifikationer):
      1. Tillad, at websites kan anmode om at sende notifikationer.
      2. Klik på Få lydløse meddelelser (forhindrer, at du bliver forstyrret af notifikationer) Du stopper med at modtage notifikationer, når du har ignoreret flere notifikationer fra et website, eller hvis andre brugere normalt ikke tillader notifikationer fra et website.
Vigtigt! Hvis du har tilladt notifikationer for et website, som Chrome har markeret som krænkende eller vildledende, kan Chrome blokere disse notifikationer og kræve, at websitet anmoder om din tilladelse til at sende en push-notifikation. Du kan ændre indstillingen, så du får notifikationer.
Løs problemer med notifikationer
Hvis du gerne vil modtage notifikationer fra et website, men ikke får dem:
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til det website, du vil have notifikationer fra.
  3. Vælg Se websiteoplysninger Lås.
  4. Vælg Tillad i rullemenuen ud for Notifikationer.
Bloker pop op-vinduer fra et website
Hvis du modtager notifikationer fra et website, men ikke vil have dem:
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Indstillinger for websites under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på Pop op-vinduer og omdirigeringer.
  6. Kig efter websitet under "Tillad".
  7. Til højre for websitet skal du klikke på Mere Mereefterfulgt af Bloker.
Hvis websitet ikke er angivet, kan du klikke på Tilføj ud for "Bloker". Angiv webadressen til websitet, og klik derefter på Tilføj. Brug mønsteret [*.]example.com for at angive alle pop op-vinduer for websitet.