Slå underretninger til eller fra

Du kan konfigurere Chrome, så du modtager underretninger, f.eks. mødepåmindelser, fra websites, apps og udvidelser.

Sådan fungerer notifikationer

Chrome advarer dig som standard, når et website, en app eller en udvidelse anmoder om at sende dig notifikationer. Du kan altid ændre denne indstilling.

Hvis du er på nettet i inkognitotilstand, modtager du ingen notifikationer.

Tillad eller bloker notifikationer fra alle websites

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for websites under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på Notifikationer
  6. Vælg, om du vil blokere eller tillade notifikationer:
    • Bloker alle: Deaktiver Spørg, før der sendes.
    • Bloker et website: Klik på Tilføj ud for "Bloker". Angiv websitet, og klik på Tilføj.
    • Tillad for et website: Klik på Tilføj ud for "Tillad". Angiv websitet, og klik på Tilføj.