Aktivér eller deaktiver notifikationer

Du kan konfigurere Chrome, så du modtager notifikationer, f.eks. mødepåmindelser, fra websites, apps og udvidelser.

Hvis du får vist pop op-vinduer eller annoncer, kan du se, hvordan du blokerer eller tillader pop op-vinduer.

Sådan fungerer notifikationer

Chrome advarer dig som standard, når et website, en app eller en udvidelse anmoder om at sende dig notifikationer. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling.

Hvis du er på nettet i inkognitotilstand, modtager du ingen notifikationer.

Tillad eller bloker notifikationer fra alle websites

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Indstillinger for websites under "Sikkerhed og privatliv".
  4. Klik på Notifikationer.
  5. Vælg, om du vil blokere eller tillade notifikationer:
    • Tillad eller bloker alle: Aktivér eller deaktiver Websites kan spørge, om de må sende dig notifikationer.
    • Bloker et website:Klik på Tilføj ud for "Bloker". Angiv websitet, og klik på Tilføj.
    • Tillad for et website: Klik på Tilføj ud for "Tillad". Angiv websitet, og klik på Tilføj.
    • Tillad lydløse notifikationsprompts: Giv websites tilladelse til at sende notifikationer, og klik derefter på Få lydløse meddelelser (dette sørger for, at dine notifikationsprompts ikke forstyrrer dig). Du stopper med at modtage notifikationer, når du har ignoreret flere notifikationer fra et website, eller hvis andre brugere normalt ikke tillader notifikationer fra et website.
Løs problemer med notifikationer
Hvis du gerne vil modtage notifikationer fra et website, men ikke får dem:
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til det website, du vil have notifikationer fra.
  3. Vælg Se websiteoplysninger Lås.
  4. Vælg Tillad i rullemenuen ud for Notifikationer.
Bloker pop op-vinduer fra et website
Hvis du gerne vil modtage notifikationer fra et website, men ikke får dem:
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Indstillinger for websites under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på Pop op-vinduer og omdirigeringer.
  6. Kig efter websitet under "Tillad".
  7. Til højre for websitet skal du klikke på Mere Mere efterfulgt afBloker.
Hvis websitet ikke er angivet, kan du klikke på Tilføj ud for "Bloker". Angiv webadressen til websitet, og klik derefter på Tilføj. Brug mønsteret [*.]example.com for at angive alle pop op-vinduer for websitet.