Utilitzar notificacions per rebre alertes

Podeu configurar Chrome per rebre notificacions (com ara recordatoris de reunions) de llocs web, d'aplicacions i d'extensions.

Si veieu finestres emergents o anuncis, obteniu informació sobre com podeu bloquejar o permetre les finestres emergents.

Com funcionen les notificacions

Chrome us avisa de manera predeterminada sempre que un lloc web, una aplicació o una extensió vol enviar-vos notificacions, però podeu canviar aquesta opció de configuració en qualsevol moment.

Quan navegueu per llocs web amb notificacions enganyoses o intrusives, Chrome les bloqueja automàticament i us recomana que les continueu bloquejant.

Si navegueu de manera privada, no rebreu notificacions.

Canviar la configuració de notificacions predeterminada

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web i, a continuació, Notificacions.
  4. Seleccioneu l'opció que vulgueu com a opció de configuració predeterminada.
    • Bloquejar un lloc web:
      1. Al costat de "Sense permís per enviar notificacions", feu clic a Afegeix.
      2. Introduïu l'adreça del lloc web.
      3. Feu clic a Afegeix.
    • Permetre un lloc web:
      1. Al costat de l'opció "Amb permís per enviar notificacions", feu clic a Afegeix.
      2. Introduïu l'adreça del lloc web.
      3. Feu clic a Afegeix.
    • Permetre les sol·licituds de notificacions més discretes:
      1. Permeteu que els llocs web preguntin si poden enviar notificacions.
      2. Feu clic a Utilitza missatges més discrets.
        • Això fa que les sol·licituds de notificacions es bloquegin per evitar interrupcions. És possible que algun lloc web us demani que permeteu les notificacions, però no es mostrarà cap finestra emergent, sinó que només hi trobareu una icona de campana al costat de l'adreça del lloc web. Podeu fer clic a la campana per permetre l'accés.

Consells:

• Si permeteu les notificacions d'un lloc web que Chrome ha marcat com a abusiu o enganyós, és possible que Chrome bloquegi aquestes notificacions i que demani al lloc web que us torni a sol·licitar el permís. Podeu canviar la configuració per permetre les notificacions.
  • Ocasionalment, Chrome us recordarà que reviseu els permisos de notificacions concedits.
Solucionar problemes amb les notificacions
Si voleu rebre notificacions d'un lloc web però no les rebeu:
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu al lloc web del qual vulgueu rebre notificacions.
  3. Feu clic a Mostra la informació del lloc web Default (Secure).
  4. Per permetre les notificacions, activeu Notificacions.

Consell: quan Chrome detecta que un lloc web és molest, és possible que suprimeixi automàticament el permís del lloc web per enviar notificacions i hagi de tornar a sol·licitar el vostre permís. Per desfer aquesta acció, navegueu fins al lloc web, feu clic a Notificacions bloquejades i torneu a activar les notificacions al missatge.

Bloquejar les finestres emergents d'un lloc web
Si rebeu notificacions d'un lloc web però no les voleu:
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web i, a continuació, Finestres emergents i redireccions.
  4. A "Amb permís per enviar finestres emergents i utilitzar redireccions", cerqueu el lloc web.
  5. A la dreta del lloc web, feu clic a Més Més i, a continuació, Bloqueja.
Si el lloc web no figura a la llista, al costat de l'opció "Sense permís per enviar finestres emergents o utilitzar redireccions", feu clic a Afegeix. Introduïu l'adreça del lloc web i feu clic a Afegeix. Per capturar totes les finestres emergents del lloc web, feu servir el patró [*.]example.com.