Utilitzar notificacions per rebre alertes

Podeu configurar Chrome per rebre notificacions (com ara recordatoris de reunions) de llocs web, d'aplicacions i d'extensions.

Si veieu finestres emergents o anuncis, obteniu informació sobre com podeu bloquejar o permetre les finestres emergents.

Com funcionen les notificacions

Chrome us avisa de manera predeterminada sempre que un lloc web, una aplicació o una extensió vol enviar-vos notificacions, però podeu canviar aquesta opció de configuració en qualsevol moment.

Quan navegueu per llocs web amb notificacions enganyoses o intrusives, Chrome les bloqueja automàticament i us recomana que les continueu bloquejant.

Si navegueu de manera privada, no rebreu notificacions.

Permetre o bloquejar les notificacions de tots els llocs web

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Configuració del lloc web i després Notificacions.
  4. A la part superior, activeu o desactiveu l'opció de configuració.
    • Per permetre les sol·licituds de notificacions més discretes, toqueu Utilitza missatges més discrets (bloqueja les sol·licituds de notificacions per evitar interrupcions). Això fa que les sol·licituds de notificacions es bloquegin per evitar interrupcions. És possible que algun lloc web us demani que permeteu les notificacions, però no es mostrarà cap finestra emergent, sinó que només hi trobareu un missatge a sota de la barra d'adreces. Per gestionar l'accés, podeu fer clic a Configuració Configuració.

Consells:

• Si permeteu les notificacions d'un lloc web que Chrome ha marcat com a abusiu o enganyós, és possible que Chrome bloquegi aquestes notificacions i que demani al lloc web que us torni a sol·licitar el permís. Podeu canviar la configuració per permetre les notificacions.
  • Ocasionalment, Chrome us recordarà que reviseu els permisos de notificacions concedits.

Permetre o bloquejar les notificacions d'un lloc web concret

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu al lloc web del qual vulgueu canviar les notificacions.
  3. A l'esquerra de la barra d'adreces, toqueu Informació de la pàgina Default (Secure) i, a continuació, Permisos.
    • Si s'obre un menú: seleccioneu l'opció de configuració que vulgueu canviar.
    • Si no s'obre cap menú: els permisos tenen la configuració original.
Solucionar problemes amb les notificacions
Si voleu rebre notificacions d'un lloc web però no les rebeu:
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu al lloc web del qual vulgueu rebre notificacions.
  3. Toqueu Informació de la pàgina Default (Secure) i, a continuació, Permisos i, a continuació, Notificacions.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Notificacions.
  5. Al costat de "Notificacions", seleccioneu Permet al menú desplegable.

Consell: quan Chrome detecta que un lloc web és molest, és possible que suprimeixi automàticament el permís del lloc web per enviar notificacions. La propera vegada que accediu al lloc web, us informarà que s'han bloquejat les notificacions del lloc web. Per desfer aquesta acció, navegueu fins al lloc web, feu clic a Notificacions bloquejades i torneu a activar les notificacions al missatge.

Desactivar les finestres emergents

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Permisos i, a continuació, Finestres emergents i redireccions.
  4. Desactiveu l'opció Finestres emergents i redireccions.