Activar o desactivar les notificacions

Podeu configurar Chrome per rebre notificacions (com ara recordatoris de reunions) de llocs web, d'aplicacions i d'extensions.

Com funcionen les notificacions

Chrome us avisa de manera predeterminada sempre que un lloc web, una aplicació o una extensió vol enviar-vos notificacions, però podeu canviar aquesta opció de configuració en qualsevol moment.

Si navegueu en mode d'incògnit, no rebreu cap notificació.

Permetre o bloquejar les notificacions de tots els llocs web

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a Notificacions
  6. Trieu si voleu bloquejar o permetre les notificacions:
    • Bloquejar-ho tot: desactiveu l'opció Demana permís abans d'enviar.
    • Bloquejar un lloc web: al costat de "Bloqueja", feu clic a Afegeix. Introduïu el lloc web i feu clic a Afegeix.
    • Permetre un lloc web: al costat de "Permet", feu clic a Afegeix. Introduïu el lloc web i feu clic a Afegeix.