Activar o desactivar les notificacions

Podeu configurar Chrome per rebre notificacions (com ara recordatoris de reunions) de llocs web, d'aplicacions i d'extensions.

Si veieu finestres emergents o anuncis, obteniu informació sobre com podeu bloquejar o permetre les finestres emergents.

Com funcionen les notificacions

Chrome us avisa de manera predeterminada sempre que un lloc web, una aplicació o una extensió vol enviar-vos notificacions, però podeu canviar aquesta opció de configuració en qualsevol moment.

Quan navegueu per llocs web amb notificacions enganyoses o intrusives, Chrome les bloqueja automàticament i us recomana que les continueu bloquejant.

Si navegueu en mode d'incògnit, no rebreu cap notificació.

Permetre o bloquejar les notificacions de tots els llocs web

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més  i, a continuació, Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a Notificacions.
  5. Trieu si voleu bloquejar o permetre les notificacions:
    • Permet o Bloqueja-ho tot: activa o desactiva Els llocs web poden demanar-te permís per enviar-te notificacions.
    • Bloqueja un lloc web: al costat de "Bloqueja", feu clic a Afegeix. Introduïu el lloc web i feu clic a Afegeix.
    • Permetre un lloc web: al costat de "Permet", feu clic a Afegeix. Introduïu el lloc web i feu clic a Afegeix.
    • Permetre sol·licituds de notificació més silencioses: permeteu que els llocs web us demanin permís per enviar-vos notificacions i, a continuació, feu clic a Utilitza missatges més silenciosos (bloqueja les sol·licituds de notificacions per evitar interrupcions). No rebreu notificacions després d'ignorar diverses notificacions d'un lloc web, o si altres usuaris normalment no en permeten.
Important: si heu permès les notificacions d'un lloc web que Chrome ha marcat com a abusiu o enganyós, és possible que Chrome bloquegi aquestes notificacions i que demani al lloc web que us sol·liciti permís per enviar una notificació automàtica. Podeu canviar la configuració per permetre les notificacions.
Solucionar problemes amb les notificacions
Si voleu rebre notificacions d'un lloc web però no les rebeu:
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu al lloc web del qual vulgueu rebre notificacions.
  3. Seleccioneu Mostra la informació del lloc web Bloqueja.
  4. Al costat de Notificacions, seleccioneu Permet al menú desplegable.
Bloquejar les finestres emergents d'un lloc web
Si rebeu notificacions d'un lloc web però no les voleu:
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Configuració.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a Finestres emergents i redireccions.
  6. A "Permet", cerqueu el lloc web.
  7. A la dreta del lloc web, feu clic a Més Més i, a continuació, Bloqueja.
Si el lloc web no s'hi mostra, feu clic a Afegeix al costat de "Bloqueja". Introduïu l'adreça del lloc web i feu clic a Afegeix. Per capturar totes les finestres emergents del lloc web, feu servir el patró [*.]example.com.