Utilitzar notificacions per rebre alertes

Podeu configurar Chrome per rebre notificacions (com ara recordatoris de reunions) de llocs web, d'aplicacions i d'extensions.

Si veieu finestres emergents o anuncis, obteniu informació sobre com podeu bloquejar o permetre les finestres emergents.

Chrome no rep notificacions a l'iPhone o l'iPad. Si rebeu alertes de Chrome, és possible que tingueu les finestres emergents activades.

Per desactivar les finestres emergents, seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Configuració del contingut i, a continuació, Bloqueig de finestres emerg.
  4. Desactiveu l'opció Bloqueig de finestres emerg.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda