Bruk varsler for å motta påminnelser og andre meldinger

Du kan konfigurere Chrome til å vise varsler, for eksempel påminnelser om møter, fra nettsteder, apper eller utvidelser.

Hvis du får forgrunnsvinduer eller annonser, kan du finne ut hvordan du blokkerer eller tillater forgrunnsvinduer.

Chrome viser ikke varsler på iPhone eller iPad. Hvis du får varsler fra Chrome, kan det hende at forgrunnsvinduer er slått på.

Slik slår du av forgrunnsvinduer:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Innholdsinnstillinger og så Blokkér forgrunnsvinduer.
  4. Slå av «Blokkér forgrunnsvinduer».