Slå varsler på eller av

Du kan konfigurere Chrome til å vise varsler, for eksempel påminnelser om møter, fra nettsteder, apper eller utvidelser.

Hvis du får forgrunnsvinduer eller annonser, kan du finne ut hvordan du blokkerer eller tillater forgrunnsvinduer.

Sånn fungerer varsler

Som standard gir Chrome deg beskjed når nettsteder, apper eller utvidelser vil sende deg varsler. Du kan endre dette når som helst.

Når du surfer på nettsteder med forstyrrende eller villedende varsler, blokkerer Chrome automatisk varsler og anbefaler at du fortsetter å blokkere disse varslene.

Hvis du bruker nettleseren i inkognitomodus, får du ikke varsler.

Tillat eller blokkér varsler fra alle nettsteder

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer og så Innstillinger.
  3. Under «Personvern og sikkerhet» klikker du på Nettstedsinnstillinger.
  4. Klikk på Varsler.
  5. Velg om du vil blokkere eller tillate varsler:
    • Tillat eller Blokkér alle: Slå på eller av Nettsteder kan be om å få sende deg varsler.
    • Blokkér et nettsted: Klikk på Legg til ved siden av «Blokkér». Skriv inn nettstedet, og klikk på Legg til.
    • Tillat et nettsted: Klikk på Legg til ved siden av «Tillat». Skriv inn nettstedet, og klikk på Legg til.
    • Tillat stillere varselmeldinger: Tillat nettsteder å be om å få sende deg varsler, og klikk deretter på Bruk stillere meldinger (blokkerer varselmeldinger fra å forstyrre deg). Du får ikke varsler etter at du har ignorert flere varsler fra samme nettsted, eller hvis andre brukere vanligvis ikke tillater varsler fra nettstedet.
Løs problemer med varsler
Hvis du vil motta varsler fra et nettsted, men ikke får dem:
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til nettstedet du vil få varsler fra.
  3. Velg Vis nettstedsinformasjon Lås.
  4. Ved siden av Varsler velger du Tillat i rullegardinmenyen.
Blokkér forgrunnsvinduer fra nettsteder
Hvis du vil motta varsler fra et nettsted, men ikke får dem:
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under «Personvern og sikkerhet» klikker du på Nettstedsinnstillinger.
  5. Klikk på Forgrunnsvinduer/viderekoblinger.
  6. Se etter nettstedet under «Tillat».
  7. Klikk på Mer Mer og såBlokkér til høyre for nettstedet.
Hvis nettstedet ikke er oppført, klikker du på Legg til ved siden av «Blokkér». Skriv inn nettadressen til nettstedet, og klikk på Legg til. Bruk mønsteret [*.]example.com for å fange opp alle forgrunnsvinduer fra nettstedet.