Bruk varsler for å motta påminnelser og andre meldinger

Du kan konfigurere Chrome til å vise varsler, for eksempel påminnelser om møter, fra nettsteder, apper eller utvidelser.

Hvis du får forgrunnsvinduer eller annonser, kan du finne ut hvordan du blokkerer eller tillater forgrunnsvinduer.

Sånn fungerer varsler

Som standard gir Chrome deg beskjed når nettsteder, apper eller utvidelser vil sende deg varsler. Du kan endre dette når som helst.

Når du surfer på nettsteder med forstyrrende eller villedende varsler, blokkerer Chrome automatisk varsler og anbefaler at du fortsetter å blokkere disse varslene.

Hvis du bruker nettleseren i inkognitomodus, får du ikke varsler.

Endre standardinnstillingene dine for varsler

1. Åpne Chrome Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer og så Innstillinger.
  3. Under «Personvern og sikkerhet» klikker du på Nettstedsinnstillinger.
  4. Klikk på Varsler.
  5. Velg alternativet du vil bruke som standardinnstilling.
    • Blokkér et nettsted:
      1. Klikk på Legg til ved siden av «Nettsteder som ikke har lov til å sende varsler».
      2. Skriv inn nettstedets nettadresse.
      3. Klikk på Legg til.
    • Tillat et nettsted:
      1. Klikk på Legg til ved siden av «Nettsteder som har lov til å sende varsler».
      2. Skriv inn nettstedets nettadresse.
      3. Klikk på Legg til.
    • Tillat stillere varselmeldinger(blokkerer varselmeldinger fra å forstyrre deg):
      1. La nettsteder be om å få sende deg varsler.
      2. Klikk på Bruk stillere meldinger (blokkerer varselmeldinger fra å forstyrre deg). Du får ikke varsler etter at du har ignorert flere varsler fra samme nettsted, eller hvis andre brukere vanligvis ikke tillater varsler fra nettstedet.
Viktig: Hvis du har tillatt varsler for et nettsted som Chrome har merket som misbrukende eller villedende, kan Chrome blokkere disse varslene og kreve at nettstedet ber om tillatelse til å sende pushvarslinger. Du kan endre innstillingen for å tillate varsler.
Løs problemer med varsler
Hvis du vil motta varsler fra et nettsted, men ikke får dem, gjør du som følger:
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til nettstedet du vil få varsler fra.
  3. Velg Vis nettstedsinformasjon Lås.
  4. Ved siden av Varsler velger du Tillat på rullegardinmenyen.
Blokkér forgrunnsvinduer fra nettsteder
Hvis du får varsler fra et nettsted, men ikke vil ha dem, gjør du som følger:
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under «Personvern og sikkerhet» klikker du på Nettstedsinnstillinger.
  5. Klikk på Forgrunnsvinduer/viderekoblinger.
  6. Se etter nettstedet under «Tillat».
  7. Klikk på Mer Mer og såBlokkér til høyre for nettstedet.
Hvis nettstedet ikke er oppført, klikker du på Legg til ved siden av «Blokkér». Skriv inn nettadressen til nettstedet, og klikk på Legg til. Bruk mønsteret [*.]example.com for å fange opp alle forgrunnsvinduer fra nettstedet.