Meldingen in- of uitschakelen

U kunt Chrome instellen zodat u meldingen ontvangt (bijvoorbeeld herinneringen voor vergaderingen) van websites, apps en extensies.

Hoe meldingen werken

Chrome meldt je standaard wanneer een website, app of extensie meldingen naar je wil verzenden. Je kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen.

Als je browst in de incognitomodus, ontvang je geen meldingen.

Meldingen van alle sites toestaan of blokkeren

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Site-instellingen.
  5. Klik op Meldingen
  6. Geef aan of je meldingen wilt blokkeren of toestaan:
    • Alles blokkeren: Schakel Vragen vóór verzenden uit.
    • Een site blokkeren: Klik naast Blokkeren op Toevoegen. Geef de site op en klik op Toevoegen.
    • Een site toestaan: Klik naast Toestaan op Toevoegen. Geef de site op en klik op Toevoegen.