Meldingen in- of uitschakelen

U kunt Chrome instellen zodat u meldingen ontvangt (bijvoorbeeld herinneringen voor vergaderingen) van websites, apps en extensies.

Hoe meldingen werken

Chrome meldt u standaard wanneer een website, app of extensie meldingen naar u wil verzenden. U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen.

Als u browst in de incognitomodus, ontvangt u geen meldingen.

Meldingen van alle sites toestaan of blokkeren

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op Site-instellingen en dan Meldingen.
  4. Schakel bovenaan de instelling in of uit.

Meldingen van sommige sites toestaan of blokkeren

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar de website waarvan u geen meldingen wilt ontvangen.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Info Informatie.
  4. Tik op Site-instellingen en dan Meldingen.
    • Als de instelling hier niet wordt weergegeven, kan de website geen meldingen naar u sturen.
  5. Kies Toestaan of Blokkeren.