Meldingen gebruiken om meldingen te krijgen

Je kunt Chrome instellen zodat je meldingen krijgt (bijvoorbeeld herinneringen voor vergaderingen) van websites, apps en extensies.

Als je pop-ups of advertenties ontvangt, bekijk je meer informatie over hoe je pop-ups kunt blokkeren of toestaan.

Chrome geeft geen meldingen weer op je iPhone of iPad. Als je meldingen van Chrome ontvangt, heb je mogelijk pop-ups ingeschakeld.

Ga als volgt te werk om pop-ups uit te schakelen:

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Instellingen voor content en dan Pop-ups blokkeren.
  4. Schakel 'Pop-ups blokkeren' uit.