Tips och knep i Chrome

Testa våra tips nedan för att få ut så mycket som möjligt av Chrome.

1. Logga in i Google Chrome

När du loggar in i webbläsaren Chrome kan du spara och synkronisera till exempel bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar i Google-kontot. Sedan kommer du åt dem på alla enheter.

Läs mer om hur du loggar in i Chrome.

2. Skapa en egen profil

Flera personer kan använda Chrome med sina egna inställningar, bokmärken och teman på samma enhet.

Om du har flera konton, till exempel ett för jobb och ett privat, kan du hålla bokmärken, tillägg och inställningar åtskilda med hjälp av Chrome-profiler.

Läs mer om hur du lägger till en Chrome-profil.

3. Anpassa Chrome med appar, tillägg och teman

Ladda ned och använd appar och tillägg, eller anpassa Chrome på datorn med roliga teman. Du kan hitta nya appar, tillägg och teman i Chrome Web Store.

• Appar är program som kan användas i Chrome.
  • Tillägg är extrafunktioner som kan läggas till i Chrome.
  • Teman visas i webbläsarens ram och som bakgrund när du öppnar en ny flik.

Läs mer om hur du använder appar och tillägg i Chrome och anpassar Chrome med teman.

5. Öppna en specifik sida eller fortsätta där du slutade

Konfigurera så att Chrome läser in dina favoritsidor när du öppnar Chrome på datorn. Du kan även fortsätta där du slutade på de sidor som var öppna senast du använde Chrome.

Läs mer om hur du anger startsidor.

5. Surfa privat eller radera historiken

Om du inte vill att Google Chrome ska spara vilka sidor du har besökt och vilka filer du har laddat ned kan du surfa privat i inkognitoläge. Du kan även radera historik, cookies och andra uppgifter. Du kan ta bort allt eller välja en specifik tidsperiod.

Läs mer om att använda inkognitoläget och radera uppgifter.