Tips och knep i Chrome

Logga in i Google Chrome
Öppna bokmärken och appar från vilken dator som helst genom att logga in. Alla ändringar som du gör i Chrome på en enhet synkroniseras med alla andra enheter där du har loggat in i Chrome.
Läs mer

Skapa en egen profil
Om du regelbundet delar dator med någon annan kan du lägga till nya användare i Chrome och på så sätt ha dina inställningar för dig själv. Användarprofilerna är även bra att ha om du vill använda olika webbläsarinställningar på jobbet och privat.
Läs mer

Anpassa Chrome med appar, teman och tillägg
Snygga till webbläsaren med ett färgglatt tema eller ladda ned och använd webbappar och tillägg. Webbappar är program som är avsedda att användas i webbläsaren Chrome. Tillägg är extra funktioner som du kan lägga till. Du hittar ett stort utbud av appar, teman och tillägg i Chrome Web Store.
Läs mer

Öppna särskilda sidor och fortsätt där du slutade
Du kan öppna dina favoritsidor varje gång du startar Chrome eller visa de sidor som var öppna senaste gången du stängde Chrome
Läs mer

Surfa privat eller ta bort webbläsarinformation
Om du inte vill att Google Chrome ska spara vilka sidor du har besökt och vilka filer du har hämtat kan du surfa i inkognitoläge. Du kan även rensa cacheminnet och radera historik och annan webbläsarinformation.
Läs mer om inkognitoläget och hur du raderar information