Tips og triks for Chrome

Prøv noen av tipsene nedenfor for å få mest mulig ut av Chrome.

1. Slå på synkronisering i Google Chrome

Når du slår på synkronisering i Chrome-nettleseren, kan du lagre og synkronisere ting som bokmerker, loggoppføringer, passord og andre innstillinger med Google-kontoen din. Dermed får du tilgang til dem på alle enheter du bruker.

Finn ut hvordan du slår på synkronisering i Chrome.

2. Lag din egen profil

Flere personer kan bruke Chrome på den samme enheten, og alle kan ha sine egne innstillinger, bokmerker og temaer.

Hvis du har forskjellige kontoer, for eksempel en jobbkonto og en personlig konto, kan du bruke Chrome-profiler til å holde bokmerker, utvidelser og innstillinger adskilt.

Finn ut hvordan du legger til Chrome-profiler.

3. Tilpass Chrome med utvidelser og temaer

Tilpass Chrome med utvidelser eller morsomme temaer. Du finner nye utvidelser og temaer på Chrome Nettmarked.

• Utvidelser er ekstrafunksjoner du kan legge til i Chrome.
  • Temaer vises rundt kanten på nettleseren og på bakgrunnen når du åpner nye faner.

Finn ut hvordan du tilpasser Chrome med temaer.

4. Åpne en bestemt side, eller fortsett der du slapp

Konfigurer Chrome til å laste inn favorittsiden din når du åpner Chrome på datamaskinen. Du kan også velge å fortsette der du slapp, med sidene som var åpne forrige gang du brukte Chrome

Finn ut hvordan du angir oppstartssider.

5. Surf privat eller slett loggen

Hvis du ikke vil at Google Chrome skal lagre en logg med det du besøker og laster ned, kan du surfe privat på nettet i inkognitomodus. Du kan også slette loggen, informasjonskapslene og annen informasjon. Velg mellom å fjerne alt eller bare noe fra en bestemt tidsperiode.

Finn ut hvordan du bruker inkognitomodus og sletter informasjon.