Trucs i consells per a Chrome

Aprofiteu Chrome al màxim amb alguns dels consells que trobareu a continuació.

Inicieu la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google

Quan inicieu la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google, podeu desar detalls com ara les contrasenyes, les adreces d'interès i altres dades al compte. Això us permetrà utilitzar-les en altres dispositius en què tingueu la sessió iniciada.

Obteniu informació sobre com podeu iniciar la sessió a Chrome amb el Compte de Google.

Personalitzeu el vostre perfil

Diverses persones poden utilitzar Chrome al mateix dispositiu i cadascuna pot tenir opcions de configuració, adreces d'interès i temes propis.

Si teniu diversos comptes, com ara un per a la feina i un de personal, podeu utilitzar els perfils de Chrome per mantenir separades les adreces d'interès, les extensions i les opcions de configuració.

Obteniu informació sobre com podeu afegir un perfil de Chrome.

Personalitzeu Chrome amb extensions i temes

Personalitzeu Chrome amb extensions o amb un tema divertit. Podeu cercar extensions i temes nous a Chrome Web Store.

• Les extensions són funcions addicionals que podeu afegir a Chrome.
  • Els temes es mostren a la vora del navegador i com a fons quan obriu una pestanya nova.

Obteniu informació sobre com podeu personalitzar Chrome amb temes.

Obriu una pàgina determinada o continueu des d'on ho vau deixar

Configureu Chrome perquè carregui la vostra pàgina preferida en obrir el navegador per primera vegada a l'ordinador. També el podeu configurar per continuar amb les pàgines que vau obrir l'última vegada que vau utilitzar Chrome.

Obteniu informació sobre com podeu configurar les pàgines d'arrencada.

Navegueu en privat o suprimiu l'historial

Si no voleu que Google Chrome mantingui un registre dels llocs web que visiteu ni del contingut que baixeu, podeu navegar en privat per la xarxa amb el mode d'incògnit. També podeu suprimir l'historial, les galetes i altres dades: suprimiu-ho tot o només dades d'un període de temps específic.

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar el mode d'incògnit i suprimir les vostres dades.

Personalitzar la pàgina Pestanya nova

Chrome selecciona contingut que us pot ser útil en funció de la vostra activitat al web. Les targetes de Chrome de la pàgina Pestanya nova permeten accedir ràpidament als fitxers recents de Google Drive i als carretons electrònics.

Obteniu informació sobre com podeu personalitzar la pàgina Pestanya nova.