Trucs i consells per a Chrome

Aprofiteu Chrome al màxim amb alguns dels consells que trobareu a continuació.

1. Activeu la sincronització a Google Chrome

En activar la sincronització al navegador Chrome, podeu desar i sincronitzar dades com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració al Compte de Google. D'aquesta manera hi podreu accedir des de qualsevol dispositiu.

Obteniu informació sobre com podeu activar la sincronització a Chrome.

2. Personalitzeu el vostre perfil

Diverses persones poden utilitzar Chrome al mateix dispositiu i cadascuna pot tenir opcions de configuració, adreces d'interès i temes propis.

Si teniu diversos comptes, com ara un per a la feina i un de personal, podeu utilitzar els perfils de Chrome per mantenir separades les adreces d'interès, les extensions i les opcions de configuració.

Obteniu més informació sobre com podeu afegir un perfil de Chrome.

3. Personalitzeu Chrome amb extensions i temes

Personalitzeu Chrome amb extensions o amb un tema divertit. Podeu cercar extensions i temes nous a Chrome Web Store.

• Les extensions són funcions addicionals que podeu afegir a Chrome.
  • Els temes es mostren a la vora del navegador i com a fons quan obriu una pestanya nova.

Obteniu informació sobre com podeu personalitzar Chrome amb temes.

4. Obriu una pàgina determinada o continueu on ho vau deixar

Configureu Chrome perquè carregui la vostra pàgina preferida en obrir el navegador per primera vegada a l'ordinador. També el podeu configurar per continuar amb les pàgines que vau obrir l'última vegada que vau utilitzar Chrome.

Obteniu informació sobre com podeu configurar les pàgines d'inici.

5. Navegueu en privat o suprimiu l'historial

Si no voleu que Google Chrome mantingui un registre dels llocs web que visiteu ni del contingut que baixeu, podeu navegar en privat per la xarxa amb el mode d'incògnit. També podeu suprimir l'historial, les galetes i altres dades: suprimiu-ho tot o només dades d'un període de temps específic.

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar el mode d'incògnit i suprimir les vostres dades.