Legg til og åpne Chrome-apper

Du kan legge til og åpne apper fra Chrome Nettmarked på Chromebooken din.

Viktig: Chrome-apper på Chrome Nettmarked støttes bare på Chromebook. De kommer ikke til å fungere på Windows, Mac eller Linux etter desember 2022. Du kan fortsatt bruke utvidelsene og temaene som er tilgjengelige på Chrome Nettmarked.

Legg til snarveier til nettsteder som apper

Brukere av Windows, Linux og Chromebook kan legge til snarveier til nettsteder på internett som apper i Chrome.

1. Åpne Chrome.
  2. Gå til et nettsted du vil legge til som en app.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer.
  4. Klikk på Flere verktøy.
  5. Klikk på Opprett snarvei.
  6. Skriv inn et navn på snarveien, og klikk på Opprett.

Legg til og åpne apper på Chromebook

Legg til apper fra Chrome Nettmarked
  1. Åpne Chrome Nettmarked.
  2. Bla gjennom eller søk etter en app du vil ha.
  3. Klikk på Legg til i Chrome.
Åpne apper i andre nettlesere

Apper kan åpnes i andre nettlesere hvis nettadressen starter med http://. Det gjør du sånn:

1. Åpne Chrome.
  2. Åpne appen og bekreft nettadressen.
  3. Kopiér og lim den inn i adressefeltet i en annen nettleser for å åpne den.
Åpne apper på Chromebook
For å se og åpne apper på Chromebook, klikk på appoversikten Appoversikt.