Tilføj og åbn Chrome-apps

Du kan tilføje og åbne apps fra Chrome Webshop på din Chromebook.

Vigtigt! Chrome-apps i Chrome Webshop understøttes kun på Chromebooks og fungerer ikke i Windows, Mac eller Linux efter december 2022. Du kan stadig bruge de udvidelser og temaer, der er tilgængelige i Chrome Webshop.

Tilføj en genvej til et website som en app

Hvis du bruger Windows, Linux eller Chromebook, kan du tilføje en genvej til et website på internettet som en app i Chrome.

1. Åbn Chrome.
  2. Gå til det website, du vil tilføje som en app.
  3. Klik på MereMere øverst til højre.
  4. Klik på Flere værktøjer.
  5. Klik på Opret genvej.
  6. Angiv et navn til genvejen, og klik på Opret.

Tilføj og åbn apps på din Chromebook

Tilføj en app fra Chrome Webshop
  1. Åbn Chrome Webshop.
  2. Søg efter den app, du vil tilføje.
  3. Klik på Føj til Chrome.
Åbn apps i andre browsere

En app kan åbnes i en anden browser, hvis webadressen starter med http://. Du kan åbne appen ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Chrome.
  2. Åbn appen, og bekræft webadressen.
  3. Kopiér og indsæt den i adresselinjen i en anden browser for at åbne den.
Åbn en app på en Chromebook
Du kan se og åbne dine apps på din Chromebook ved at klikke på Appliste Appliste.

Relaterede ressourcer