Afegir i obrir aplicacions de Chrome

Al Chromebook, podeu afegir i obrir aplicacions des de Chrome Web Store.

Important: les aplicacions de Chrome de Chrome Web Store només són compatibles amb Chromebooks; és a dir, a partir del desembre de 2022 no funcionaran a Windows, Mac ni Linux. Podeu continuar utilitzant les extensions i els temes que hi ha disponibles a Chrome Web Store.

Afegir una drecera a un lloc web com si fos una aplicació

Si sou usuari de Windows, de Linux o d'un dispositiu Chromebook, podeu afegir una drecera a un lloc web com si fos una aplicació de Chrome.

1. Obriu Chrome.
  2. Aneu al lloc web que vulgueu afegir com una aplicació.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  4. Feu clic a Més eines.
  5. Seleccioneu Crea una drecera.
  6. Introduïu un nom per a la drecera i feu clic a Crea.

Afegir i obrir aplicacions a Chromebook

Afegir una aplicació des de Chrome Web Store
  1. Obriu Chrome Web Store.
  2. Navegueu fins a l'aplicació que vulgueu o cerqueu-la.
  3. Feu clic a Afegeix a Chrome.
Obrir aplicacions en altres navegadors

Si l'URL d'una aplicació comença per http://, vol dir que es pot obrir en un altre navegador. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome.
  2. Obriu l'aplicació i comproveu-ne l'URL.
  3. Copieu-lo i enganxeu-lo a la barra d'adreces d'un altre navegador per obrir-lo.
Obrir una aplicació en un dispositiu Chromebook
Per veure i obrir les aplicacions a Chromebook, feu clic al menú d'aplicacions Menú d'aplicacions.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda