Bruk siden Ny fane

Du har kanskje lagt merke til at Ny fane-siden er endret. Alle funksjonene du kjenner og er glad i finnes fortsatt i den nye versjonen av Chrome, men vi har nå gjort det enda enklere å søke.

Søk

Begynn å skrive inn søkeordene i søkefeltet og se at søket dukker opp. Du kan også skrive inn en nettadresse for å navigere til en nettside.

Visste du at du også kan søke direkte fra multifunksjonsfeltet?

Søkeleverandøren din kan tilpasses i Ny fane-siden. Hvis Google er standard søkeleverandør, ser du en logo og et søkefelt som på www.google.com Hvis standard søkeleverandør ikke er Google, ser du kanskje en annen utforming på Ny fane-siden.

Mest besøkt

Miniatyrbilder av nettsider du besøker ofte vises under søkefeltet. Klikk på et miniatyrbilde for å åpne nettstedet.

For å fjerne et Mest besøkt-nettsted kan du holde markøren over miniatyrbildet og klikke på  X-ikonet øverst i høyre hjørne av miniatyrbildet.

Apper

Windows, Mac og Linux

Ikoner for appene du har installert fra Chrome Nettmarked er tilgjengelige via Apper-bokmerket i bokmerkefeltet. Når du er på siden for Chrome-apper klikker du bare på et ikon for å åpne appen. Hvis du ikke ser Apper-bokmerket, høyreklikker du på bokmerkeraden og klikker på Vis appsnarveien.

Hvis du har installert apper i Google Chrome fra en annen datamaskin, kan du logge på Chrome og aktivere synkronisering for å automatisk legge til disse appene på siden for Chrome-apper på datamaskinen du bruker.

Du kan endre hvordan en app vises ved å høyreklikke på appikonet og velge «Åpne som vanlig fane», «Åpne som festet fane» eller «Åpne i fullskjerm». Ytterligere innstillinger finner du ved å høyreklikke på appen og velge Alternativer.

Du kan avinstallere apper fra Chrome ved å høyreklikke på appen og velge Fjern fra Chrome.

Chromebook

Ikoner for appene du har installert fra Chrome Nettmarked er tilgjengelige via appoversikten .

Bokmerkerad

Favorittnettsidene dine vises som standard øverst på Ny fane-siden.

Åpne en nylig lukket fane på nytt

Hvis du har lukket en fane ved et uhell og trenger å åpne den igjen raskt, kan du bruke hurtigtasten Ctrl+Shift+T (Mac: ⌘-Shift-T), eller bruke følgende fremgangsmåte:

1. Klikk på Chrome-menyen Chrome menu på nettleserens verktøylinje.
  2. Velg Nylig brukte faner.
  3. Velg ønsket fane i listen under «Nylig lukket».

Gjenta disse trinnene for å hente tilbake flere faner du lukket nylig.

Hvis du er logget på Chrome, kan du åpne loggen og bruke åpne faner fra andre enheter der du er logget på Chrome. Du gjør dette ved å klikke på  Nylige faner > Mer.