Uusi välilehti -sivun käyttäminen

Olet ehkä jo huomannut Uusi välilehti -sivun muuttuneen. Uusin Chrome-versio sisältää edelleen kaikki rakastamasi ominaisuudet, mutta olemme helpottaneet hakujen tekemistä.

Haku

Aloita hakukyselyn kirjoittaminen hakukenttään, niin se alkaa ilmestyä omniboxiin. Voit myös siirtyä verkkosivulle kirjoittamalla URL-osoitteen.

Tiesithän, että voit tehdä hakuja myös suoraan omniboxissa?

Oletushakukoneesi voi muokata Uusi välilehti -sivua. Jos oletushakukoneesi on Google, näet logomme ja samanlaisen hakukentän kuin osoitteessa www.google.fi. Jos oletushakukoneesi on jokin muu, Uusi välilehti -sivun asettelu voi olla erilainen.

Käydyimmät

Usein käyttämiesi verkkosivustojen pikkukuvat näytetään hakukentän alapuolella. Voit avata sivuston klikkaamalla sen pikkukuvaa.

Voit poistaa käydyimmän verkkosivuston siirtämällä hiiren osoittimen pikkukuvan päälle ja klikkaamalla sen oikean ylänurkan X-kuvaketta.

Sovellukset

Windows, Mac ja Linux

Chrome Web Storesta asentamiesi sovelluksien kuvakkeet ovat käytettävissä klikkaamalla kirjanmerkkipalkin Sovellukset-kirjanmerkkiä. Kun olet Chrome-sovellussivulla, voit avata sovelluksen klikkaamalla kuvaketta. Jos et näe Sovellukset-kirjanmerkkiä, klikkaa kirjanmerkkipalkkia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä sovellusten oikopolku.

Jos olet asentanut sovelluksia Google Chromeen toisella tietokoneella, voit lisätä kyseiset sovellukset automaattisesti käyttämäsi tietokoneen Chrome-sovellussivulle kirjautumalla Chromeen ja ottamalla synkronoinnin käyttöön.

Voit muuttaa sovelluksen avaamistapaa klikkaamalla sovelluksen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Avaa tavallisella välilehdellä, Avaa kiinnitetyllä välilehdellä, Avaa ikkunana tai Avaa koko näytössä. Näet lisäasetuksia klikkaamalla sovellusta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Asetukset.

Voit poistaa sovelluksen Chromesta klikkaamalla sovellusta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Poista Chromesta.

Chromebookit

Chrome Web Storesta asentamiesi sovelluksien kuvakkeet ovat käytettävissä klikkaamalla käynnistysohjelmaa .

Kirjanmerkkipalkki

Suosikkisivusi näytetään oletusarvoisesti Uusi välilehti -sivun yläreunassa.

Hiljattain suljetun välilehden avaaminen uudelleen

Jos suljet välilehden vahingossa ja haluat palauttaa sen nopeasti, käytä pikanäppäintä Crtl+Shift+T (Mac: ⌘-Shift-T) tai seuraa näitä ohjeita:

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa Chrome menu.
  2. Valitse Hiljattain suljetut välilehdet.
  3. Valitse haluamasi välilehti luettelon kohdasta Hiljattain suljetut välilehdet.

Voit avata lisää hiljattain suljettuja välilehtiä toistamalla vaiheet.

Jos olet kirjautunut Chromeen, voit tarkastella koko historiaasi ja avata välilehtiä muilta Chromeen kirjautuneilta laitteiltasi klikkaamalla Hiljattain suljetut välilehdet > Lisää.