Tips och knep i Chrome

Testa våra tips nedan för att få ut så mycket som möjligt av Chrome.

Logga in i Chrome med ditt Google-konto

När du loggar in i Chrome med ditt Google-konto kan du spara information som lösenord, bokmärken och andra uppgifter i kontot. På så sätt kan du använda dem på andra enheter där du är inloggad.

Läs mer om hur du loggar in i Chrome med ditt Google-konto.

Skapa en egen profil

Flera personer kan använda Chrome med sina egna inställningar, bokmärken och teman på samma enhet.

Om du har flera konton, till exempel ett för jobb och ett privat, kan du hålla bokmärken, tillägg och inställningar åtskilda med hjälp av Chrome-profiler.

Läs mer om hur du lägger till en Chrome-profil.

Anpassa Chrome med tillägg och teman

Du kan göra webbläsaren Chrome mer din egen med tillägg eller ett kul tema. Du hittar nya tillägg och teman i Chrome Web Store.

• Tillägg är extrafunktioner som kan läggas till i Chrome.
  • Teman visas i webbläsarens ram och som bakgrund när du öppnar en ny flik.

Läs mer om hur du anpassar Chrome med teman.

Öppna en specifik sida eller fortsätta där du slutade

Konfigurera så att Chrome läser in dina favoritsidor när du öppnar Chrome på datorn. Du kan även fortsätta där du slutade på de sidor som var öppna senast du använde Chrome.

Läs mer om hur du ställer in startflikar.

Surfa privat eller radera historiken

Om du inte vill att Google Chrome ska spara vilka sidor du har besökt och vilka filer du har laddat ned kan du surfa privat i inkognitoläge. Du kan även radera historik, cookies och andra uppgifter. Du kan ta bort allt eller välja en specifik tidsperiod.

Läs mer om hur du använder inkognitoläget och raderar uppgifter.

Anpassa sidan Ny flik

Chrome väljer ut innehåll som kan vara användbart för dig utifrån din webbaktivitet. Med Chrome-korten på sidan Ny flik får du snabb åtkomst till de senaste Google Drive-filerna och dina kundvagnar.

Läs mer om hur du anpassar sidan Ny flik.