Ret fejl i forbindelse med fildownload

Hvis du får en fejlmeddelelse i Chrome, når du forsøger at downloade apps, temaer, udvidelser eller andre filer, kan du prøve disse løsningsmuligheder.

Ret de fleste fejl i forbindelse med fildownload

Hvis du forsøger at downloade en fil, og det ikke virker, kan du først prøve at rette fejlen ved at følge disse fejlfindingstrin:

1. Tjek, at din internetforbindelse fungerer normalt. Hvis din internetforbindelse er ustabil, kan du se, hvordan du løser forbindelsesfejl.
    • Chrome genoptager automatisk downloads.
    • Du kan også genoptage downloads. Klik på Downloaden er i gang , peg på det filnavn, der er sat på pause, og klik på Genoptag .
  2. Prøv at downloade filen senere.
  3. Kontakt websiteejeren

Hvis du har brug for hjælp til at finde din downloadede fil, kan du se, hvordan du får vist en downloadet fil.

Få hjælp til en specifik fejlmeddelelse

"Netværksfejl"

Hvis du får vist "NETWORK_FAILED", når du prøver at installere noget fra Chrome Webshop, skyldes det muligvis, at uønsket software blokerer for installationen.

Sådan retter du fejlen:

"Downloaden blev blokeret"

Denne fejlmeddelelse betyder, at din computers sikkerhedsindstillinger har blokeret filen.

Få flere oplysninger om blokerede downloads.

I Windows: Windows Vedhæftningsstyring kan have fjernet den fil, du forsøgte at downloade. Hvis du vil se, hvilke filer du kan downloade, eller hvorfor din fil blev blokeret, skal du tjekke dine Windows-indstillinger for internetsikkerhed.

"Ingen fil" eller "Filen mangler"

Denne fejl betyder, at du prøver at downloade en fil, der ikke findes på websitet, eller at den er blevet flyttet til et andet sted på websitet.

Du kan rette fejlen ved at kontakte ejeren af websitet eller prøve at finde filen på et andet website.

"Virusscanningen mislykkedes" eller "Der er fundet en virus"

Disse fejl betyder, at din antivirussoftware forhindrede dig i at downloade en fil.

• Tjek din antivirussoftware for at få flere oplysninger om, hvorfor filen blev blokeret.
  • I Windows: Windows Vedhæftningsstyring kan have fjernet den fil, du forsøgte at downloade. Hvis du vil se, hvilke filer du kan downloade, eller hvorfor din fil blev blokeret, skal du tjekke dine Windows-indstillinger for internetsikkerhed.
"Disken er fuld"

Denne fejl betyder, at der ikke er nok plads på din computer til at downloade filen.

Sådan retter du fejlen:

• Slet nogle filer fra din computer
  • Tøm papirkurven
"Utilstrækkelige tilladelser" eller "Systemet er optaget"

Disse fejl betyder, at Chrome ikke kunne gemme filen på din computer.

Sådan retter du fejlen:

• Annuller downloadprocessen, og prøv igen.
  • I stedet for at klikke på filen for at downloade den skal du højreklikke på linket og vælge Gem link som.
  • Sørg for at downloade filerne til et sted på din computer, som du har adgang til, f.eks. skrivebordet eller mappen Dokumenter. Du kan ændre downloadplaceringer.
"Mangler godkendelse"

Denne fejlmeddelelse betyder, at du ikke har tilladelse til at downloade filen.

Du kan rette fejlen ved at kontakte ejeren af websitet eller serveren, eller du kan prøve at finde filen på et andet website.

"Forbudt" eller "Mislykkedes – forbudt"

Denne fejlmeddelelse betyder, at du ikke har tilladelse til at downloade filen fra serveren.

Gå til det website, hvor filen hostes, for at løse problemet. Tjek, om du skal logge ind (eller på anden måde godkendes). Hvis du ikke kan logge ind, kan du kontakte ejeren af websitet eller serveren eller prøve at finde filen på et andet website.

Handlingen kan stadig ikke udføres. Få yderligere hjælp i Hjælpeforum for Chrome.