Kameran ja mikrofonin käyttö

Voit käyttää kameraa ja mikrofonia sivustoilla Chromen kautta.

Voit käyttää kameraa ja mikrofonia Chromessa tiettyjen ominaisuuksien (esimerkiksi puhehaun tai QR-koodiskannerin) kanssa.

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa sivusto, joka haluaa käyttää mikrofonia tai kameraa.
  3. Valitse kysyttäessä Salli tai Älä salli.
    • Jos haluat muokata asetusta heti, valitse Muokkaa.

Sivuston kamera- tai mikrofoniluvan muuttaminen

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse osoitepalkin vasemmalta puolelta Kamera tai Mikrofoni .
    • Kuvakkeet näkyvät vain, jos olet aiemmin muuttanut kamera- tai mikrofonilupia sivustolla.
  3. Laita Luvat päälle tai pois päältä.
    • Jos kameran tai mikrofonin käyttö on estetty, voit laittaa sen uudelleen päälle laitteen asetuksista.