Brug dit kamera og din mikrofon

Du kan bruge dit kamera og din mikrofon på websites i Chrome.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til et website, der anmoder om at bruge din mikrofon og dit kamera.
  3. Når websitet anmoder om dette, skal du trykke på Tillad eller Bloker.
    • Tilladte websites: Et website kan starte en optagelse, når du er på websitet. Hvis du bruger en anden Chrome-fane eller en anden app, kan websitet ikke starte en optagelse.
    • Blokerede websites: Nogle websites fungerer ikke, hvis du blokerer dem. Du kan f.eks. ikke deltage i en videokonference.

Rediger kamera- og mikrofontilladelser for et website

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Organiser og så Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for website.
  4. Tryk på Mikrofon eller Kamera.
  5. Tryk for at slå mikrofonen eller kameraet til eller fra.
    • Hvis det website, du vil bruge, vises under Blokeret, skal du trykke på websitet og så Adgang til din mikrofon og så Tillad.

Hvis du har slået adgangen til mikrofonen fra på din enhed, kan du administrere dine apptilladelser i Android, så der gives adgang til mikrofonen.

Hvis du bruger en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator have konfigureret indstillingerne for kamera og mikrofon for dig. Hvis det er tilfældet, kan du ikke ændre dem her. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.