Utilitzar la càmera i el micròfon

A Chrome, podeu fer servir la càmera i el micròfon en llocs web.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu Android.
  2. Aneu a un lloc web en què s'utilitzi el micròfon i la càmera.
  3. Quan se us demani, toqueu Permet o Bloqueja.
    • Llocs web permesos: els llocs web podran començar a gravar quan sigueu al lloc web, però no podran fer-ho si sou en una altra pestanya de Chrome o en una altra aplicació.
    • Llocs web bloquejats: alguns llocs web no funcionen si es bloquegen. Per exemple, no podreu unir-vos a videoconferències.

Canviar els permisos d'un lloc web per a la càmera i per al micròfon

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Configuració del lloc web.
  4. Toqueu Micròfon o Càmera.
  5. Toqueu per activar o desactivar el micròfon o la càmera.
    • Si veieu el lloc web al qual voleu accedir a Bloquejats, toqueu el lloc web i, a continuació, Accés al micròfon i, a continuació, Permet.

Si heu desactivat l'accés al micròfon al dispositiu, podeu controlar els permisos de l'aplicació a Android per fer servir el micròfon.

Si utilitzeu un dispositiu Chrome a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa pot definir la configuració de la càmera i del micròfon. En aquest cas, no la podreu canviar seguint aquests passos. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda