Utilitzar la càmera i el micròfon

A Chrome, podeu fer servir la càmera i el micròfon en llocs web.

A Chrome, podeu fer servir la càmera i el micròfon en funcions com ara la cerca per veu o l'escàner de codis QR.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web en què s'utilitzi el micròfon o la càmera.
  3. Quan se us demani, toqueu Permet o No permetis.
    • Per editar la preferència immediatament, toqueu Edita.

Canviar els permisos d'un lloc web per accedir a la càmera i al micròfon

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. A l'esquerra de la barra d'adreces, toqueu Càmera o Micròfon .
    • Aquestes icones només es mostren si anteriorment heu canviat els permisos de la càmera i del micròfon per al lloc web.
  3. Activeu o desactiveu Permisos.
    • Si l'accés a la càmera o al micròfon està desactivat, podeu tornar a activar-lo a la configuració del dispositiu.