Je camera en microfoon gebruiken

Je kunt je camera en microfoon gebruiken voor sites in Chrome.

Je kunt je camera en microfoon gebruiken voor functies in Chrome, zoals gesproken zoekopdrachten of de QR-codescanner.

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een site die je microfoon of camera wil gebruiken.
  3. Tik op Toestaan of Niet toestaan.
    • Tik op Bewerken om je voorkeur meteen te bewerken.

Camera- en microfoontoegang van een site wijzigen

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik links van de adresbalk op Camera of Microfoon .
    • Je ziet deze iconen alleen als je de camera- en microfoonrechten eerder hebt gewijzigd voor de site.
  3. Zet Rechten aan of uit.
    • Als de toegang tot de camera of microfoon uitstaat, kun je deze weer aanzetten in de apparaatinstellingen.