Brug TalkBack til at surfe på nettet med Chrome

Du kan få talefeedback, når du bruger TalkBack i Chrome-browseren.

Du kan få flere oplysninger i TalkBack-selvstudiet.

Indhold

Læs sider med indstillinger for oplæsning

Læs sider med et tastatur

Læs artikler i enkel visning

Relaterede ressourcer

Få hjælp

Læs sider med indstillinger for oplæsning

Sådan gennemgår du indstillingerne for oplæsning:

1. Åbn en side i Chrome.
  2. Stryg nedad og derefter opad eller opad og derefter nedad, indtil du finder den ønskede indstilling.
    • Du kan vælge en indstilling, f.eks. Overskrifter, Links eller Ord.
    • På enheder med bevægelser med flere fingre kan du også stryge med tre fingre.
  3. Når du har valgt en indstilling for oplæsning:
    • Gå frem: Stryg nedad.
    • Gå tilbage med den valgte indstilling: Stryg opad.

Indstillinger for oplæsning i Chrome

• Overskrifter: Naviger efter overskrifter.
  • Links: Naviger efter forskellige typer links, f.eks. besøgte, ubesøgte eller aktive.
  • Styringselementer: Naviger efter styringselementer såsom formularfelter, knapper eller menuer.
  • Tegn: Læs ét tegn eller ét ord ad gangen.

Tilføj eller fjern elementer fra indstillingerne for oplæsning

1. Åbn indstillingerne for TalkBack.
  2. Vælg Tilpas menuer.
  3. Vælg Tilpas læsestyring.
    • Du kan tilføje elementer, f.eks. linjer, afsnit og pejlemærker, eller nulstille til standard.

Læs sider med et tastatur

Hvis du bruger et eksternt tastatur til din Android-enhed, kan du bruge TalkBack-tastaturgenveje til at navigere på siderne.

Læs artikler i enkel visning

Du kan læse nogle sider i en enkel visning, der fokuserer på indholdet. Sådan aktiverer du enkel visning, mens du bruger TalkBack:

1. Åbn en side i Chrome.
  2. Gå til Flere valgmuligheder: Stryg til venstre én gang, og tryk derefter to gange.
  3. Gå til Indstillinger: Stryg til venstre flere gange, og tryk derefter to gange.
  4. Vælg Hjælpefunktioner på skærmen Indstillinger.
  5. Aktivér Enkel visning af websider.

Tip! Når enkel visning er tilgængelig på en side, hører du en notifikation. Undersøg skærmen øverst for at finde Se enkel visning. Tryk to gange for at starte.

Relaterede ressourcer

Få yderligere hjælp

Hvis du har brug for yderligere hjælp til TalkBack, kan du kontakte Googles support til brugere med handicap.