Rensa webbinformation i Chrome

Du kan radera webbhistorik och annan webbinformation, t.ex. uppgifter i sparade formulär, eller bara radera data från ett visst datum.

Vad händer med informationen

Data som kan raderas

Följande data som rör ditt beteende online kan raderas från Chrome:

• Webbhistorik: Detta omfattar de webbadresser du har besökt som finns på sidan Historik, genvägarna på sidan Ny flik och förslagen i adressfältet för dessa webbplatser.
  • Cookies och webbplatsdata:
  • Cachelagrade bilder och filer: Delar av webbsidor, som text och bilder, sparas i Chrome så att det går snabbare att öppna dem nästa gång du besöker dem.
  • Sparade lösenord: Register över lösenord som du har sparat.
  • Autofylld data: Alla dina Autofyll-poster och sparad text som du har skrivit i webbformulär.
Data som inte raderas

Det finns andra datatyper som är kopplade till din onlineaktivitet. Dessa andra datatyper kan raderas separat:

Tips! Kom ihåg att radera webbinformationen och logga ut från Chrome innan du kasserar eller ger bort enheten.

Radera webbinformation i Chrome

Om du har sparat en typ av data i ditt Google-konto kan du när som helst radera den från din iPhone eller iPad. Den tas bort från Google-kontot och är inte tillgänglig på andra enheter där du är inloggad.

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Rensa webbinformation.
  3. Markera de typer av information som du vill ta bort.
  4. Tryck på Rensa webbinformation.
  5. Tryck på Klar uppe till höger.
Radera enskilda objekt

I stället för att radera hela kategorier från webbinformationen kan du välja ut objekt som du vill radera: