Chromen selausdatan poistaminen

Voit poistaa selaushistorian ja muun selausdatan, esimerkiksi tallennetut lomaketiedot, tai datan vain tietyltä päivältä.

Mitä tiedoillesi tapahtuu

Data, joka voidaan poistaa

Seuraava verkkotoimintaasi liittyvä data voidaan poistaa Chromesta:

• Selaushistoria: Tähän kuuluvat Historia-sivulla näkyvät verkko-osoitteet, joissa olet käynyt, niiden pikakuvakkeet Uusi välilehti ‐sivulla sekä kyseisten sivustojen osoitepalkkiennakoinnit.
  • Evästeet, sivustodata:
  • Välimuistiin tallennetut kuvat ja tiedostot: Chrome muistaa sivujen osia, esim. tekstiä ja kuvia, jotta ne voidaan avata nopeammin seuraavalla käyntikerralla.
  • Tallennetut salasanat: Tallennettujen salasanojen tiedot.
  • Automaattisen täytön data: Kaikki automaattisen täytön tiedot ja verkkolomakkeisiin lisätyt tiedot.
Data, jota ei poisteta

On myös muita tietotyyppejä, jotka liittyvät selaustoimintaasi. Ne on mahdollista poistaa erikseen:

Vinkki: Ennen kuin hävität tai laitteen tai annat sen pois, muista poistaa selausdata ja kirjautua ulos Chromesta.

Chrome-selausdatan poistaminen

Jos olet tallentanut dataa Google-tilille, voit poistaa sen iPhonesta tai iPadista milloin tahansa. Se poistetaan Google-tililtäsi, eikä se ole saatavilla muilla laitteilla, joilla olet kirjautunut sisään.

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Poista selausdata.
  3. Valitse poistettavat tietotyypit.
  4. Valitse Poista selaustiedot.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Valmis.
Yksittäisten kohteiden poistaminen

Voit myös poistaa yksittäisiä kohteita kokonaisten datakategorioiden sijaan: