Selaustietojen poistaminen

Voit hallita historiaasi ja muita selaustietojasi, kuten tallennettuja lomaketietoja.

Voit poistaa kaikki tietosi tai vain tietyn ajanjakson tiedot

Mitä tiedoillesi tapahtuu

Tiedot, jotka voidaan poistaa
  • Selaushistoria: Selaushistorian tyhjentäminen poistaa seuraavat tiedot:
    • Historia-sivulla luetellut verkko-osoitteet, joissa olet vieraillut
    • Näiden sivujen pikakuvakkeet Uusi välilehti ‑sivulta
    • Näiden sivustojen ennakoinnin osoitepalkista.
  • Evästeet, sivustodata:
  • Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot: Chrome tallentaa sivujen osia, jotta ne voidaan avata nopeammin seuraavalla käyntikerralla. Chromella avaamiltasi sivuilta tallennetut tekstit ja kuvat poistetaan.
  • Tallennetut salasanat: Tallentamasi salasanat poistetaan.
  • Automaattisen täytön tiedot: Kaikki automaattisen täytön tiedot ja verkkolomakkeille kirjoittamasi tiedot poistetaan.
Tiedot, joita ei poisteta

On myös muita tietotyyppejä, jotka liittyvät selaustoimintaasi. Ne on mahdollista poistaa erikseen:

Jos olet antamassa laitettasi pois, muista poistaa selaustietosi ja poistaa Chromen synkronointi käytöstä.

Selaustietojen poistaminen

Jos poistat synkronoitaviksi valittuja tietoja iPhonelta tai iPadilta, poisto vaikuttaa myös muihin synkronointikohteisiin. Tiedot poistetaan myös muilta laitteiltasi ja Google-tililtäsi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Historia Historia.
  3. Valitse sivun alareunasta Poista selaustiedot.
  4. Valitse poistettavat tietotyypit.
  5. Valitse Tyhjennä selaustiedot ja sitten Tyhjennä selaustiedot.
  6. Valitse oikeasta yläreunasta Valmis.

Yksittäisten kohteiden poistaminen

Voit myös poistaa yksittäisiä kohteita kokonaisten selaustietoluokkien sijaan:

Poistaminen yhdeltä laitteelta

Synkronoitaviksi valittujen tietojen poisto yhdeltä laitteelta vaikuttaa myös muihin synkronointikohteisiin. Jos haluat poistaa tiedot vain yhdeltä laitteelta:

1. Poista synkronointi käytöstä kyseisellä laitteella.
  2. Poista tiedot laitteelta.