Selaustietojen poistaminen

Tämä artikkeli koskee Chrome mobiililaitteille -selainta.

Voit hallinnoida selaustietojasi, kuten selaushistoriaa, sivustojen tietoja ja automaattisen täytön tietoja, ja tyhjentää ne muutaman helpon vaiheen kautta.

Selaustietojen poistaminen Android-puhelimella tai ‑tabletilla:

1. Valitse Chrome-valikko > Asetukset.
  2. Kosketa (Lisäasetukset) Tietosuoja.
  3. Kosketa Poista selaustiedot.
  4. Valitse avattavasta valikosta Poista tiedot.
  5. Valitse ajanjakso. Voit poistaa tiedot esimerkiksi viimeisen tunnin tai viimeisen päivän ajalta.
  6. Valitse poistettavat tietotyypit. '
  7. Valitse Poista tiedot.

Selaustietojen poistaminen iPhonella tai iPadilla:

1. Valitse Chrome-valikko > Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja.
  3. Valitse poistettavien tietojen tyyppi.
  4. Kosketa Tyhjennä.

Synkronoidut tietotyypit poistetaan kaikilta laitteiltasi. Lue lisätietoja synkronoitavien tietotyyppien valitsemisesta. Tallennettuja sivustoasetuksia, kuten mikrofonin tai sijainnin käyttöoikeutta, ei poisteta. Lue lisätietoja sivustoasetuksien poistamisesta.

Kun poistat evästeet, sinut kirjataan ulos useimmilta verkkosivustoilta. Sinua ei kuitenkaan kirjata ulos Googlesta, jos olet kirjautunut Chromeen.